1/8 anonim válasza:
Nem, de ez a fickó az értelmi fogyatékosok szintjén van. Majd pont a mi atomerőművünket építő munkások fogják az ő országát kémkedni, marhaság.
2/8 anonim válasza:
Nem. Pár éve még ott voltunk, de ma már sikerült az alá süllyedni.
4/8 anonim válasza:
Nem tudom, ott vagyok a közéleti kérdésekben, ismerem a "lépésről lépésre,tégláról téglára" célkitűzést, de hogy Magyarország banán nagyhatalom lenne? Inportál banánt? Azt láttam, amikor Magyar Péter kirakta az ATV interjú elött a banánt az asztalra, vajon erre utalt?🤨😳
5/8 anonim válasza:
Ahhh...banánköztársaság...pálmafák, gyönyörű tengerpartok, forróvérű latino lányok...de jó is lenne...
6/8 anonim válasza:
Előbb tanuld meg, hogy mi a banánköztársaság fogalma, és utána tegyél fel hülye kérdéseket.
7/8 A kérdező kommentje:
A banánköztársaság kifejezést pejoratív értelemben olyan (általában latin-amerikai illetve karibi) országokra értjük, amelyek politikailag instabilak és élükön egy korrupt és törvénytelen eszközökkel kormányzó párt vagy diktátor gyakorolja a hatalmat
tegnap 14:05
8/8 anonim válasza:
Na, úgy látom valahonnan sikerült kimásolni. Akkor ez alapján máris látszik, hogy Magyarország nem banánköztársaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!