Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A budapestiek mikor és miért...

A budapestiek mikor és miért utálták meg a Fideszt?

Figyelt kérdés
Volt már Budapest szinte teljesen fideszes, és a főpolgármestert is (Tarlós) a Fidesz adta egy időben. Miért pont Budapest egyes kerületeiben erősödtek meg az ellenzékiek?

tegnap 11:38
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Mert itt látszik, hogy mindent, amit a fidesz mond, az hazugság. Folyamatosan nagyobb a drágulás, mint a fizetések növekedése, a migráncsok száma exponenciálisan növekszik, a közszolgáltatások exponenciálisan romlanak
tegnap 11:41
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Mert a budapesti emberek többsége még képes gondolkodni.
tegnap 11:57
 3/7 anonim ***** válasza:
54%

Magyarország fővárosa a szem.

Lehetetlen, hogy sötétben tartott gombákká váljanak, ott van a legtöbb nyelveket beszélő ember, tudósok,közgazdászok,diplomások,világutazók, nehéz migránsokkal ijesztgetni őket, és lmbtq-val, mint tájékozatlan zsákfalúban élőket, akik tulajdonképpen lehet sosem jártak még Budapesten sem.

Gondolom az a cárbombás videó célja is az volt, hogy megfélemlítsék a budapestieket, hogy a fideszre szavazzanak. Az önkényes mérvadó is foglalkozott ezzel a videóval.

tegnap 11:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Borkai esete után.
tegnap 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
A Bp-i emberek nem ostobák, és nem részegek már délelőtt 10-kor.
tegnap 12:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Tarlós sosem lépett be a Fideszbe. Egyetlen pártnak volt a tagja, az pedig az SZDSZ.

Mostani választáson Vitézyt is támogatta a Fidesz, de attól még nem tartom fideszesnek.

tegnap 14:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Én akkor útáltam meg, amikor államosította a tankönyvkiadást. Egy kis tankönyvkiadóm volt, sok munkával, de normálisan megéltem belőle. Na az akkor emiatt csődbe ment. Aztán csináltam mást, amit pár év múlva szintén korlátoztak és ma már azt csak a Pintér cége csinálhatja. Aztán kimosott egy NER-es csalót, aki ellopta a pénzem. Háromszor tett tönkre, vette el a vállalkozásba beletett pénzem, energiám, stb., holott végig becsületesen csináltam. Ezek után miért kellene szeretnem a fideszt?
tegnap 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!