Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek Cseh Katalin...

Mi a véleményetek Cseh Katalinról?

Figyelt kérdés

dec. 28. 01:49
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
58%

én értem, hogy marhaságokat beszélsz. csak mert a sületlenségeid magabiztosan adod elő attól még nem lesznek igazak.

"2019-es adat, hogy a magyar felnőttek 70%-a a TV-ből tájékozódik"

azóta eltelt 5 év. van több csatorna ahonnan lehet tájékozódni.

"Nem tudsz olvasni?"

nekem annyira egy kutyák ezek az 1%-os semmirevaló pártok.

"Tehát szerinted Hitler jó volt, mert magas volt a támogatottsága. Jelenleg ezt állítod."

és már megint átmégy kreténbe, mert olyanokat mondasz amiről egy szót se írtam.

és te puffogsz felfogásról? :D kezeltesd magad

még az óvodás is többet ér, mint az aki felnőtt létére ilyen összefüggéstelen hülyeségeket ír, és olyat állítasz rólam többször is amiről egy szót se írtam.

egy óvodás is komolyabb nálad.

ezért van a momentum 1%-on mert ilyen kretének a fanatikusai, de hála istennek nagyon kevesen vagytok.

szerencsére nem fognak az efféle csökött pártok és támogatói sehova se jutni a politikában :D további jó utat a szembeforgalomban xD

jan. 10. 00:02
 42/59 anonim ***** válasza:
48%
A Momentum jelenlegi 1%-os tàmogatottsàga, a pàrt minősègènek szól.
jan. 10. 14:25
 43/59 anonim ***** válasza:
38%

42: Valószínűleg Wagner operáit sem kedveli több ember, mint 1%.

De abban igazad van, hogy a mai politikai légkör nem kedvez a "nemvezér" típusú pártoknak, azoknak, ahol gondolatok, program van és nem elsősorban a kritikátlan vezérimádat.

jan. 10. 15:37
 44/59 anonim ***** válasza:
48%
#43 A Momentumnál se program nincsen, se gondolatok, elkèpzelèsek.
jan. 10. 15:56
 45/59 anonim ***** válasza:
20%

43: egy politikai párt támogatottságát hogy lehet összehasonlítani egy opera népszerűségével, a zeneszerző műveivel? almát hasonlítasz a körtéhez, két totál más téma. és még te kétkedsz mások értelmi képességeiben?

mellesleg tévedsz mert világszerte népszerű.

te bármi baromságot kitalálsz amivel azt hiszed igazad van, pedig dehogy van...

jan. 11. 00:14
 46/59 anonim ***** válasza:
38%

44:

- a Momentum minden választásra részletes programot írt, csináljuk azt, hogy az egyiket elolvasod és utána beszéljük meg, hogy van-e program, bevállalod?

- a főváros 3 legjobb polgármestere közül 2 momentumos, szerintem 2 év múlva az 5 legjobb között 3 momentumos lesz

a programok:

[link]

jan. 11. 07:26
 47/59 anonim ***** válasza:
89%

43:

"egy politikai párt támogatottságát hogy lehet összehasonlítani egy opera népszerűségével, a zeneszerző műveivel?"

az analógia abban áll, hogy ha valami nem népszerű, attól még lehet értékes.

azt nem mondtam, hogy mi van világszerte, de mondjuk máshol sem szereti Wagnert a lakosság 1%-nál sokkal több.

attól, hogy nem értek veled egyet, még nem hülyézlek le.

jan. 11. 07:29
 48/59 anonim ***** válasza:

43:

Bocs, félreértettelek, nem hülyéztél le.

A " te kétkedsz mások értelmi képességeiben?" mondatot nem értem, nem kételkedtem mások értelmi képességeiben.

jan. 11. 07:45
 49/59 anonim ***** válasza:
25%
47: erőltetett analógia. és nem állja meg a helyét.
jan. 11. 08:36
 50/59 anonim ***** válasza:
50%
Lehet, hogy neked erőltetett az analógia, de ez tény: nem a népszerűség a minőség legfontosabb mutatója, sőt!
jan. 11. 19:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!