3: szóval mert eltérő a véleménye valakinek a tiédtől akkor az illető egy ostoba? te biztos hogy a magyar nép ostoba rétegébe tartozol.
4: "Gondolom az első hozzászólónak Deutsch Tamás nem számít megélhetési politikusnak."
a kérdés cseh katalinről szólt, hogy került ide dajcs? nektek miért kell ilyen agyhalottnak lenni hogy a kérdést se tudjátok értelmezni, és miért írtok olyan dolgokat amik el se hangzottak?
#3: Ha ennyire szuper párt volt az övé, miért van 1% a támogatottsága?
Nem lehet hogy te vagy az ostoba? Ugye nem akarod azt mondani hogy mindenki szembe megy az autópályán? 😵
"szóval mert eltérő a véleménye valakinek a tiédtől akkor az illető egy ostoba?"
Egyrészt, ez kettős mérce. Az első kommentelő pl. pont az alapján butázta le, hogy nem azt képviseli vagy teszi, amit ő jónak tart. Így ha téged tényleg ez zavart volna, akkor idézted volna az #1-est is.
Másrészt, ha még véleményről beszélnénk, akkor esetleg, viszont az nem véleménykérdése, hogy pl. hogy tanult-e vagy megélhetési politikus, mert ezeket objektív szempontok alapján el lehet dönteni.
Ha nem tudod, mit jelent a vélemény szó, akkor inkább ne használd, köszi.
"te biztos hogy a magyar nép ostoba rétegébe tartozol."
Igen, én tartozom oda és nem az, aki rosszul használja a vélemény szót.
"Ha ennyire szuper párt volt az övé, miért van 1% a támogatottsága?"
Ha Hitler olyan rossz volt, akkor miért választották meg? A pártok támogatottsága a pártok minőségével nem függ össze.
Ha egy alsós osztályban a diákok többsége megszavazza, hogy 9+6=14, akkor sem lesz igazuk akármennyire kisebbségben van a tanár.
A valóság nem úgy változik, ahogy te azt megszavaztatod emberekkel. A társadalomban a tudósok is kisebbségben vannak, mégis - ha a szakterületüket nézzük - ők értenek az adott dologhoz a legjobban.
"Nem lehet hogy te vagy az ostoba? Ugye nem akarod azt mondani hogy mindenki szembe megy az autópályán?"
Tehát azt állítod, hogy 500 évvel ezelőtt a Föld ténylegesen lapos volt, mert a többség ezt gondolta? Tehát szerinted a Föld alakja az alapján változik, hogy mit gondolnak az emberek? :DDDD
Nézd, a valóságot nem befolyásolja a többség hite. Ha mindenki hinne az unikornisokban, akkor sem jönnének létre.
Egyébként, elméleti szinten lehet, hogy én tévedek, de egyrészt, eddig mindenki csak érvelési hibával tudott nekem jönni, pl. te is, ami elég jól mutatja, hogy itt nem én vagyok az ostoba.
Másrészt, a vitától függetlenül, rajtam kívülálló tényezők szerint sem vagyok ostoba.
"Szerintem te azèrt ostobább vagy a többsègnèl."
Látod, ettől még a valóság nem változik meg. Ideböfögted a hülyeségedet, de ettől még mindig egy elitgimnáziumot végzett, mérnök vagyok a világ egyik vezető IT cégénél és ezenkívül még Mensa tag is vagyok, szóval az IQ-m is a top 2%-ban van.
Szóval akármennyire gondolod, hogy mondjuk szárnyam, az se válik igazzá. Aki viszont így gondolkodik, azt rendszerint őrültként kezelik. :)
14: nagyon erőltetett magyarázkodás amit írsz.
"Egyrészt, ez kettős mérce."
eleve te alkalmazol kettős mércét és személyeskedsz, mert aki más állásponton van azokat leostobázod.
"Az első kommentelő pl. pont az alapján butázta le, hogy nem azt képviseli vagy teszi, amit ő jónak tart"
mesélj kérlek, hogy az európai uniónak, egy eu-s képviselőnek mi a fene köze van ahhoz hogy kínának milyen a demokráciája?
https://www.youtube.com/watch?v=B9NlVEg0rA4
ez miként képvisel például téged?
az eu foglalkozzon a saját háza táján levő dolgokkal problémákkal, kínával van kereskedelme azzal foglalkozzon, de hogy kínai hogy bánik a saját polgáraival... na ennek mi köze az euhoz? ez hogy képvisel téged?
tudsz példát hozni amivel téged képviselt valaha?
az hogy valaki tanult az manapság semmit sem jelent, már sok évvel ezelőtt röhej tárgya volt a diplomás mekis dolgozó:
azért mert valaki egyetemen, fősulin tanult és végzett még nem jelenti azt hogy tud is.
"Ha Hitler olyan rossz volt, akkor miért választották meg? "
Jézusom... talán ha tanultál volna történelmet és ismernéd a német történelmet és az akkori gazdasági helyzetet, akkor nem példálóztál volna ekkora hülyeséggel.
neked se kellene használnod a gyk-t ha kb semmit se tudsz, köszi.
"Tehát azt állítod, hogy 500 évvel ezelőtt a Föld ténylegesen lapos volt, mert a többség ezt gondolta? "
hol állítottam én ilyen te pancser? :DDDDDDDDDDDDD
neked miért jó az hogy olyan dolgokat adsz a számba amit én nem mondtam? hát aztaqrva............
ekkora kretén legyen valaki az hihetetlen.
"ezenkívül még Mensa tag is vagyok"
Rákerestem mi ez: "A Mensa célja, hogy összefogja a magas intelligenciájú embereket"
Hát ha ilyen idióták is tagok ott mint te, akkor ez csak egy ócska fizetős klub ahol csak a pénzt szedik és mehet mindenféle magadfajta hülye.
"szóval az IQ-m is a top 2%-ban van"
Mennyit fizettél hogy ezt mondják neked a klubban? 🤡
Ha annyira jól politizálna a Momentum akkor nem 1%-on lennétek.
Nem véltelenül nevezik Nyomentumnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!