Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tudták ezek olyan...

Hogyan tudták ezek olyan mélyre taszitani a saját szavazóikat, hogy nincs se villany, se gáz?!

Figyelt kérdés
[link]
dec. 27. 23:58
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

#12 Ne legyél biztos abban, hogy jól látod a helyzetet. Anyám az ország keleti régiójában él. Idén januárban, 80 évesen hagyta abba a praktizálást (senkinek sem kellett a praxisa, annyira jó helyen volt orvos, így abból sem látott pénz). Nem merem leírni, hogy mennyi a nyugdíja, mert mindenki azt mondaná, hogy ilyen alacsony nyugdíja nem lehet egy diplomásnak. Én sajnos tudom, hogy nem kell ahhoz munkakerülőnek, tanulatlannak lenni, hogy öregkorára valaki kilátástalan helyzetbe kerüljön. De ugyanígy tud járni a többgyermekes szülő is, ha mondjuk a párja megbetegszik, vagy meghal.

És a rendszer büszkén hirdeti, hogy családbarát, és milyen sok adójóváírást biztosít. De ez egy szemfényvesztés, amivel csak egymás ellen hergelik az embereket. Ennek a cinikus, szociálisan érzéketlen rendszernek meg kell buknia, mert az emberek egyre nagyobb csoportjai szakadnak le és nyomorognak.

dec. 28. 02:46
 12/24 anonim ***** válasza:
57%
Ezek csak álhírek, Magyarországon nincs ilyen, az ilyenek pont hogy csak az olyan hanyatló nyugati országokban vannak mint Németország, mert ugye a németek már nem tudják a fizetni gázszámlákat meg villanyszámlákat mert olyan drágák lettek ezért halálra fagynak a sötétben
dec. 28. 05:10
 13/24 anonim ***** válasza:
65%
@14 Pedig fél Anglia meg Németország már csak macskatápot zabál, amit gyertyafény felett melegítenek meg maguknak akkora csóróság van ott, én tudom, hiszen megírta a Mandiner meg a Magyar Nemzet is
dec. 28. 05:15
 14/24 anonim ***** válasza:
A kettő nem függ össze sokak szerint.
dec. 28. 08:35
 15/24 anonim ***** válasza:

a cikkben esetleg le van írva hogy ezek a fideszre szavaztak? mert e nélkül

félrevezető a kérdésed.

dec. 28. 16:20
 16/24 anonim ***** válasza:
70%
Ez a Fidesz politikája a legkiszolgáltatottabb helyzetbe hozni a lakosság minél nagyobb részét.
dec. 28. 16:50
 17/24 anonim ***** válasza:

"a cikkben esetleg le van írva hogy ezek a fideszre szavaztak? mert e nélkül félrevezető a kérdésed."

Semmi félrevezető sincs benne, mert az tudvalevő, hogy az északkeleti régiókban kb. 60-70% arányban győzött mindenhol a fidesz.

[link]

dec. 28. 17:38
 18/24 anonim ***** válasza:

"Semmi félrevezető sincs benne, mert az tudvalevő, hogy az északkeleti régiókban kb. 60-70% arányban győzött mindenhol a fidesz."

de miből veszed hogy ezek az emberek a 60-70%-ban vannak benne és nem a 30-40-ben?

dec. 28. 18:28
 19/24 anonim ***** válasza:
@18 Nem tűnsz nagyon butának, azóval csak egy kicsit erőltesd meg az agyad, szerintem rá fogsz jönni te magadtól is. Útmutatásként annyit segítek, hogy mely társadalmi rétegből élnek főként azokban az északkeleti falvakban, mely társadalmi réteg az, amelyhez leginkább kapcsolódott a lopás bűncselekménye, és mely társadalmi réteg az, amelyet eléggé felkarolt a fidesz az utóbbi évek során. Ha megvan a közös metszet, akkor már nem lesz nehéz kitalálnod, hogy vajon kik vonulnak ezekből a falvakból tömegesen fát lopni az erdőkbe.
dec. 28. 18:51
 20/24 anonim ***** válasza:

19: pontosan erről írtam a 10. válaszomban... szóval kímélj meg a kioktatásoddal.

mivel töröltek válaszokat, gyanítom hogy aki jelenleg a 11-es kommentben ír az nekem címezte, pedig 12-est emleget.

olvasd el mit írt, rá céloztam a 18-as válaszomban, azért mert 60-70% a fideszre szavazott, a maradék 30-40% miattuk szív.

dec. 28. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!