Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzékiek! Hogy lehet az,...

Ellenzékiek! Hogy lehet az, hogy szerintetek a nép olyan szegény, hogy alig futja ennivalóra, viszont képes lenne piaci árat fizetni a gázért és az áramért?

Figyelt kérdés
Kérem szépen, magyarázzátok már el nekem.

2023. dec. 9. 15:29
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Ballibek híresek arról, hogy képtelenek a logikus gondolkodásra. Mindent támadnak ami a fidesz érdeme.
2023. dec. 9. 15:31
 2/7 anonim ***** válasza:
4%
A DK folyamatosan ad ki propaganda nyomtatványokat arról, hogy a piaci ár alacsonyabb mint amit buttóba fizet
2023. dec. 9. 15:39
 3/7 anonim ***** válasza:
85%
Tudjuk, hogy mennyi a tényleges piaci ár? Az orosz gáz árát csak Putyin és Orbán tudja. Nem kötik a kíváncsi orrunkra. Szerintem Orbán Viktornak megéri.
2023. dec. 9. 15:47
 4/7 anonim ***** válasza:
83%
Hat évig volt magasabb a rezsicsökkentett ár mint amennyit a világpiaci ár indokolt volna. Egyébként Ti vagytok akik folyamatosan azt mondjátok, hogy itt minden rendben van, miközben az államadósság a triplája annak amiért a Ferit fel akartátok lógatni, az infláció a triplája az EU átlagnak még úgy is, hogy hazudtok róla, romokban hever az egészségügy, romokban hever a közoktatás, de hát itt minden rendben.
2023. dec. 9. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:
90%

Magyarázzam el neked? Hát rendben.

Azért mert a "piaci ár" az sokkal olcsóbb mint amit fizetünk! Nézd meg mennyi a gáz ára a holland tőzsdén, és mennyiért adja a gázt a magyar kormány a vállalatoknak és nagyobb háztartásoknak.

2023. dec. 9. 15:52
 6/7 anonim ***** válasza:
19%
A holland tőzsde valóban meghatározó lehet(ne), de Magyarország csak Oroszország felé épített ki gázvezetéket. Egyenlőre. egy ideig kénytelen Magyarország innen, vagyis Oroszországból vásárolni. Putyin cárt meg nem érdekli a holland tőzsde, annyiért adja az orosz gázt, amennyit a vevő, mint pl. Magyarország megad, vagy kénytelen megadni érte. Ezt a leválást eröltetné az Unió, de ennek szerintem is vannak akadályai. Azt azért én sem hiszem, hogy Orbán nem nyerészkedik ezen is.
2023. dec. 9. 16:01
 7/7 anonim ***** válasza:
42%
Illibek híresek arról, hogy képtelenek a logikus gondolkodásra. Ez a kérdés is egy csillagos ötös példája ennek. Ülj le, egyes!
2023. dec. 9. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!