Szegény emberként jobban járnék az ellenzéki győzelemmel?
Figyelt kérdés
2021. júl. 4. 18:18
2/35 anonim válasza:
Az van hogy a média sulykolja ezt a korrupció, lopás dolgot és sokan azt hiszik hogy azért nem keresnek annyit mint más mondjuk Ausztriában mert ez a kormány van, én attól tartok hogy ha nyer az ellenzék az lesz mint annak idején, vagyis nőni fognak a vagyoni különbségek, a szegény még szegényebb lesz.
3/35 A kérdező kommentje:
Többkulcsos adóval magasabb lenne a fizetésem és a fidesz gazdaságpolitikája kifejezetten a gazdagoknak kedvez. A kisemberek többet adóznak, mint a vállalkozók
2021. júl. 4. 18:24
4/35 anonim válasza:
Nem, az egykulcsos adó nagyon jó döntése volt a kormánynak.
5/35 anonim válasza:
"A kisemberek többet adóznak, mint a vállalkozók"
Nem. A kisemberek kevesebbet adóznak, hisz kevesebb a fizetésük, de ugyanakkora hányadát adják oda, mint a többet keresők.
7/35 anonim válasza:
Valószínűleg. Azért én sok erősen Fideszestől is visszahallottam négyszemközti beszélgetések során, hogy a gazdagabbak fele sokkal többször tesz gesztusokat a kormány.
Nem a gyenge keresetűek vannak támogatva és ez tény sztem.
És igen beszél az ember más pártot támogatókkal is közben, nem ördögtől való dolog!
8/35 anonim válasza:
A többkulcsos adó csak a fekete gazdaságot erősítené, így is sok a minimálbérre bejelentés, akkor még több lenne.
9/35 anonim válasza:
Mindenképp gazdaság élénkítő hatása van az egykulcsos adózásnak ami meg a béremelések terén jelentkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!