Ha most lennének a választások akkor elsöprő győzelemmel nyerne a Fidesz a migránskrízis miatt?
Figyelt kérdés
Ez arra utal, hogy az ellenzéki pártok nem lennének ilyen határozottak a határvédelemben?2020. márc. 7. 12:56
1/7 anonim válasza:
Nemcsak a migránskrízis miatt nyerne, de amiatt is.
2/7 anonim válasza:
Mivel megbundázzák a választásokat, nyerne. Amúgy meg én nem ismerek egyetlen fideszest sem, mindenki rühelli őket.
3/7 anonim válasza:
" Amúgy meg én nem ismerek egyetlen fideszest sem, mindenki rühelli őket." én meg egyetlen ellenzékit se ismerek, nem is értem, hogy juthatott be eaz ellenzéki pártoka paralemtzben
4/7 anonim válasza:
Tízből nyolc ember utálja őket, mint a ....t!
Ha nyernek, az azt jelenti, hogy megint csaltak.
5/7 anonim válasza:
"Tízből nyolc ember utálja őket, mint a ....t!" Ezt az állítást alátudnád valamivel támszatani? Mindne közvéleménykutatónál 50 százalék körül áll a fidesz, ez nem bizonyítja, hogy 10böl 8 emmber utálje öket
7/7 anonim válasza:
Előzőeknek.
Rákosinak is alig sikerült elcsalnia a választásokat.
Pedig mögötte ott volt egy szovjetunio is.
Nem hiszem, hogy pont Orbánnak meg sikerül. Egy elvileg okosabb, fejlettebb országban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!