Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A mai nap meglesz Magyar...

A mai nap meglesz Magyar Péter Karácsonyi posztja alatt a 150.000. like?

Figyelt kérdés
Nagyot megy Facebookon is Magyar Péter [link]

dec. 27. 19:10
 1/10 anonim ***** válasza:
19%
Ha a vietnamiak is aktivizálják magukat, akkor igen.
dec. 27. 19:13
 2/10 anonim ***** válasza:
20%
Jakab Péter szánalmas bukása megmutatta, hogy a like semmit se ér!
dec. 27. 19:13
 3/10 anonim ***** válasza:
57%

És ha igen?

És ha nem?

dec. 27. 19:14
 4/10 anonim ***** válasza:
85%

2 hónap alatt volt 30%-a Magyar Péternek, így nála a lájkok valóban erőt jelentenek, nem vietnami lájkoloi vannak mint a fidesznek szokott, lásd Szentkirályi Alexandra

Amúgy lehet rendelnek ők is Magyar Péterre par százat hogy aztán tudják lobogtatni de atlatunk a szitán :-)

dec. 27. 19:24
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
#4 Pont arra gondoltam én is, simán kinézem a fideszből. :D Aljadék egy banda.
dec. 27. 19:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha igen, az egy biztos üzenet lesz a néptől, hogy inkább a családjával foglalkozzon, és ne a politikával, hiszen a politikai posztjai nem szoktak ennyit kapni.
dec. 27. 19:39
 7/10 anonim ***** válasza:
87%

Már meg is van a 150 ezer! :)

#1: Azért meg kell hagyni van bőr a képeden ezzel jönni, miközben a fideszes politikusoknál van tele vietnámiakkal.

dec. 27. 20:03
 8/10 anonim ***** válasza:

Nincs fb nekem se yt, reg nélkül élem szánalmas életem a digitális korszakban. Twitter van csak 2007 óta. Lehet már X a neve, de én örökké Twitternek fogom hívni. Tegnap néztem vissza az első Partizán interjút az fb videó miatt, és vannak utalások benne, amit akkor senki sem érthetett, egyértelműen utal rá ki ott a megnem választott, felelősségre nem vonható... Érdemes ezt az olasz történészt meghallgatni ő egyértelmü kimondja a nevet.

https://www.youtube.com/watch?v=Zdlp7fnjjC0

dec. 27. 20:14
 9/10 A kérdező kommentje:
7-es Sajnos ez a Fidesz taktikája ,megvádolnak másokat azzal amit ők követtek el.
dec. 27. 20:39
 10/10 anonim ***** válasza:

A Telex és a 444 is cáfolja M.P.t, hogy övé lenne a valaha volt legnépszerűbb Facebook poszt.

[link]

A Tisza Párt elnöke azonban nem azzal büszkélkedett, hogy az övé lett a legnépszerűbb karácsonyi üdvözlet, hanem hogy az övé „a valaha volt legnépszerűbb hazai Facebook poszt.

Ez pedig egészen nyilvánvalóan nem igaz." [link] "Magyar Péter szerint övé a legnépszerűbb magyarországi Facebook-poszt, és bár ez nem igaz, egyből le is vonja a szerinte ebből levonható egyetlen következtetést"

dec. 27. 22:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!