A mai nap meglesz Magyar Péter Karácsonyi posztja alatt a 150.000. like?
2 hónap alatt volt 30%-a Magyar Péternek, így nála a lájkok valóban erőt jelentenek, nem vietnami lájkoloi vannak mint a fidesznek szokott, lásd Szentkirályi Alexandra
Amúgy lehet rendelnek ők is Magyar Péterre par százat hogy aztán tudják lobogtatni de atlatunk a szitán :-)
Már meg is van a 150 ezer! :)
#1: Azért meg kell hagyni van bőr a képeden ezzel jönni, miközben a fideszes politikusoknál van tele vietnámiakkal.
Nincs fb nekem se yt, reg nélkül élem szánalmas életem a digitális korszakban. Twitter van csak 2007 óta. Lehet már X a neve, de én örökké Twitternek fogom hívni. Tegnap néztem vissza az első Partizán interjút az fb videó miatt, és vannak utalások benne, amit akkor senki sem érthetett, egyértelműen utal rá ki ott a megnem választott, felelősségre nem vonható... Érdemes ezt az olasz történészt meghallgatni ő egyértelmü kimondja a nevet.
A Telex és a 444 is cáfolja M.P.t, hogy övé lenne a valaha volt legnépszerűbb Facebook poszt.
A Tisza Párt elnöke azonban nem azzal büszkélkedett, hogy az övé lett a legnépszerűbb karácsonyi üdvözlet, hanem hogy az övé „a valaha volt legnépszerűbb hazai Facebook poszt.
Ez pedig egészen nyilvánvalóan nem igaz." [link] "Magyar Péter szerint övé a legnépszerűbb magyarországi Facebook-poszt, és bár ez nem igaz, egyből le is vonja a szerinte ebből levonható egyetlen következtetést"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!