Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Aki a Fideszre szavaz, az...

Aki a Fideszre szavaz, az miért teszi?

Figyelt kérdés
Nem kötözködni akarok, én még nem voltam szavazni sosem, 2026-ban fogok először, csak kíváncsi vagyok. A másik oldalt már hallottam.

tegnap 14:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Mert Stockholm-szindrómában szenvednek.
tegnap 15:07
 12/20 anonim ***** válasza:
80%
Olvashatod itt a fidesz szavazók marhaságait láthatod kik szavaznak tolvajékra.2026 vége van csuti görény.:)
tegnap 15:08
 13/20 anonim ***** válasza:
tegnap 15:08
 14/20 anonim ***** válasza:
Addig se operálják át unokáinkat az óvodában fluxuskondenzátorrá.
tegnap 15:21
 15/20 anonim ***** válasza:
76%

Pontosabban a Orbán (és társai) mindig is a tálaláshoz, a szépen hagzó szöveghez értett, és mindig azt mondta, amit az emberek hallani akarnak. Ez már rendszerváltáskor is így volt, amikor Orbán azt mondta, hogy az oroszok menjenek haza, akkor már folyamatban lévő tárgyalások voltak a kivonulásról, és Orbán nélkül is kivonultak volna. Persze utána nagyon jól eladható duma volt hogy Orbán küldte haza őket. Tehát már akkor ment a mellébeszélés.

tegnap 15:23
 16/20 anonim ***** válasza:
9%
Amikor Orbán elmondta a híres beszédét 89-ben, akkor még csak részleges csapatkivonásról, haderő csökkentésről volt szó. A beszédének a hatására kezdték meg a tárgyalásokat a teljes csapatkivonásról. Első körben az atomfegyvereket vonták ki. Túlzás nélkül állítható, Orbán szabadította fel a Hazát a szovjet fegyverek alól!
tegnap 15:37
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
'meracsalágokattámogassa, ad ingyér' házat, meg hitelbű' lehet venni ótót'
tegnap 16:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mert nem képesek átlátni összefüggéseket, tényeket áttekinteni és összehasonlítani. Másik variácó az, hogy a NER haszonélvezői. Ez kb minden közigazgatási intézmény vezetője, helyettese, államtitkárok és annak családi köre. Szerintem ez simán tízezres nagyságrend.
tegnap 16:42
 19/20 anonim ***** válasza:

"A másik oldalt már hallottam."

Aha, képzelem mennyire hallottad. Ide kb. 30-40 ember szokott írogatni, és a másik oldal nem ennyi emberből áll.

tegnap 17:02
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Pénzügyi szempontok:

A többségüket egyszerűen csak lekenyerezik. A csok, egyéb ingyen pénzek, ingyen hitelek, mind ezt a célt szolgálják. Ezzel meg is vannak véve a szavazatok. Ők a fideszre fognak szavazni.

A másik, ellenzéki oldalon azok vannak, akik nem részesülnek a pénzesőből, hanem inkább ők állják a számlát az adójukból, ők fizetnek mindenért, számukra egyre drágább ebben a rendszerben élni.

Morális és egyéb szempontok:

Vannak, akik egy az egyben igazságnak veszik mindazt, amit a propaganda állít, egyetértenek a kormány törekvéseivel.

Az ellenzéki oldalon nem értenek egyet a propaganda állításaival és a kormány törekvéseivel, megosztónak találják az országot, ahol mindig valaki ellenség.

tegnap 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!