Ha holnap eltűnne a süllyesztőben az Orbán-rezsim, mennyi idő alatt heverné ki az ország az általa okozott megrázkódtatást, féktelen pusztítást?
Az eddig szavazók többsége szerint legalább 50 évig tart újjáépíteni az országot, ha holnap eltűnne Orbán és bandája. Vajon miért??? Vedd már észre magad! Nem a többiek jönnek szembe veled az autópályán!
Egy állító és egy kérdő mondatot illene tudnod megkülönböztetni. Én nem állítottam semmit, mindössze kérdeztem. Az, hogy ki számít fiatalnak és mi számít tömegesnek, viszonylagos fogalmak. Amúgy mi a rákért jönne bárki vissza ide a xarba ötödannyi fizetésért, legalább addig amíg nem teremti meg a maga jólétét?! Persze biztos van erre is példa, de nem ez a jellemző. Alig jönnek vissza fiatalok 1-2-3 éven belül. Lehet, hogy a te családodban igen, de az a ritka kivételek egyike közé sorolandó.
Országos átlagban miért alacsony a munkanélküliség? Miért hoznak be a környezetpusztító akkugyárakba mindenféle ázsiai népséget? Miért öregszik el a társadalom? Nézz körül, az utcák tele vannak öregekkel! Miért nem akarod látni a valóságot?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!