Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha holnap eltűnne a süllyesztő...

Ha holnap eltűnne a süllyesztőben az Orbán-rezsim, mennyi idő alatt heverné ki az ország az általa okozott megrázkódtatást, féktelen pusztítást?

Figyelt kérdés
Mennyi időt venne igénybe a lerohasztott, szétlopott, elkótyavetyélt, eladósított ország újjáépítése?

tegnapelőtt 18:31
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

#8 Attól mert megszavaz pár ember itt egy hazugságot attól az még marad hazugság.

De legalább kiderült hogy semmit nem tudsz bizonyítani, megint bedobtál egy hazugságot.

Miért hazudsz?

tegnapelőtt 20:58
 12/22 A kérdező kommentje:

Ember, milyen bizonyítékot akarsz arra, hogy az ég kék?!

Mégis miféle bizonyítékot vársz tőlem, hazugsággal vádaskodó barátom? Milyen alapon vádolsz igaztalansággal?? Tudd meg, nem szoktam hazudni!

tegnapelőtt 21:09
 13/22 anonim ***** válasza:

#12 Bizonyítsd hogy tömegesen hagyják el fiatalok az országot.

Ezt adatokkal, számokkal lehetne bizonyítani.

Nem tudod mert csak hazugság.

tegnapelőtt 21:24
 14/22 A kérdező kommentje:

NEM IGAZ, NEM HAZUGSÁG!!!

NESZE: [link]

tegnapelőtt 21:30
 15/22 anonim ***** válasza:

Viszont az számokkal bizonyítva volt, hogy sorra gyarmatosítják Magyarországot a zsidók (hála Orbánnak)

tegnapelőtt 21:30
 16/22 anonim ***** válasza:

#14 Sejtettem, hogy csak a hasadra csaptál vagy benyelted a ballib propagandát.

Mutasd már meg nekem hol van ezen tömeges kivándorlás és hol szerepel benne, hogy a fiatalok mennek el az országból?????

Segítek kicsit, a 4,8 munkavállalóból ha évente 35000 vándorol ki és nem is jön vissza mint ahogy nekem testvérem visszajött sok évvel korábban hasonlóan másokhoz, az akkor sem tömeges kivándorlás. Az a magyar munkavállalók 0,7%-t jelenti.

Most akkor tegyük mellé az érem másik oldalát, a VISSZAvándorlást, mert bár szeretnéd ha nem lenne, de van az is.

"Visszavándorló magyar állampolgár: azok a Magyarországon született magyar állampolgárok, akik legalább 12 hónapos külföldi tartózkodás után visszatérnek Magyarországra. "

[link]

Márpedig itt láthatod ezt az adatot is:

[link]

Tudom, hogy ez neked fájdalmas lesz, de a 2023-as 35 ezres KIvándorló mellett volt bizony 24 ezres VISSZAvándorlás is.

Szóval hol tömeg az hogy 11 ezerrel épp többen mentek ki élni, dolgozni, mint akik hazajöttek éppen?

tegnapelőtt 23:15
 17/22 A kérdező kommentje:
Márpedig az a gyakorlat, hogy a fiatalok mennek el zömében. Az idősebbek térnek vissza, akkor amikor már nem kell dolgoznia vagy nem szorul rá. Pl. összeszedett kint annyi pénzt, amiből itthon vásárolt 2 lakást, amiket bérbe ad, így passzív jövedelemből kényelmesen meg tud élni. Ha tetszik, ha nem, 30 ezer ember az egy kisváros lakossága. Vegyük hozzá ehhez a belföldi születések gyatra számát, ami abból is ered, hogy sokan külföldön jönnek a világra. Beszélhetünk még az ingázókról is. A legtöbben Ausztriába vándorolnak ki, de jóval többen vannak ennél, akik ingáznak. Mivel a hazai fizetések sajnos a béka feneke alatt vannak!
tegnap 05:44
 18/22 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk!

Aki a tévhitéből önazonosságot csinál, az meggyőzhetetlen, nincs ember, aki feladná identitását. Éppen ezért az ilyen #13 típusokkal merő időpocsékolás a vita (bár a vita alapvetően más).

tegnap 11:43
 19/22 anonim ***** válasza:
#18 Igen, NEKED időpocsékolás, hiszen mindig kiderül, hogy csak kamuzni próbáltok, a valóság és a tények ellenetek vannak.
tegnap 11:53
 20/22 anonim ***** válasza:

#17 Akkor tisztázzuk. Ezt írtad te: "Miért menekülnek tömegesen a fiatalok az országból? " Vagyis azt állítod - te - hogy fiatalok tömegesen hagyják el az országot.

Bebizonyítottam, hogy hazudsz, semmi ilyen nincsen, most meg kezded a következő hazugságot. Még mindig nem igaz az állításod, hogy fiatalok tömegesen hagynák el az országot. Az, hogy 1-2-3 évvel később hazajön az a fiatal, attól még nem lesz közben öreg, csak pénze, tapasztalata lesz több.

"Ha tetszik, ha nem, 30 ezer ember az egy kisváros lakossága. Vegyük hozzá ehhez a belföldi születések gyatra számát, ami abból is ered, hogy sokan külföldön jönnek a világra. "

Csakhogy megmutattam neked, hogy az ajtón nem csak kifelé mennek, befelé is jönnek, így nem megy el évente ennyi ember, mert a nagyobb része bizony vissza is jön. Az pedig, hogy kint születnek meg a gyerekek az természetes. Anno mi is azt terveztük, hogy pont arra a pár évre megyünk ki amíg én a gyerekekkel amúgy is otthon lennék. Szándékosan arra időzítettük volna a kinti életünket, amikor amúgy se lett volna más dolgom, mint a gyerekekkel foglalkozni.

AZÉRT léptünk be az EU-ba, hogy mehessünk. Most meg sírsz amiért megyünk???? NINCS tömeges elvándorlás az országból, ez a lényeg. Szabad mozgás van. Sokkal többen vándoroltak ki a környező országokból, mint tőlünk, az elmúlt évtizedekben.

tegnap 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!