Ha holnap eltűnne a süllyesztőben az Orbán-rezsim, mennyi idő alatt heverné ki az ország az általa okozott megrázkódtatást, féktelen pusztítást?
#8 Attól mert megszavaz pár ember itt egy hazugságot attól az még marad hazugság.
De legalább kiderült hogy semmit nem tudsz bizonyítani, megint bedobtál egy hazugságot.
Miért hazudsz?
Ember, milyen bizonyítékot akarsz arra, hogy az ég kék?!
Mégis miféle bizonyítékot vársz tőlem, hazugsággal vádaskodó barátom? Milyen alapon vádolsz igaztalansággal?? Tudd meg, nem szoktam hazudni!
#12 Bizonyítsd hogy tömegesen hagyják el fiatalok az országot.
Ezt adatokkal, számokkal lehetne bizonyítani.
Nem tudod mert csak hazugság.
Viszont az számokkal bizonyítva volt, hogy sorra gyarmatosítják Magyarországot a zsidók (hála Orbánnak)
#14 Sejtettem, hogy csak a hasadra csaptál vagy benyelted a ballib propagandát.
Mutasd már meg nekem hol van ezen tömeges kivándorlás és hol szerepel benne, hogy a fiatalok mennek el az országból?????
Segítek kicsit, a 4,8 munkavállalóból ha évente 35000 vándorol ki és nem is jön vissza mint ahogy nekem testvérem visszajött sok évvel korábban hasonlóan másokhoz, az akkor sem tömeges kivándorlás. Az a magyar munkavállalók 0,7%-t jelenti.
Most akkor tegyük mellé az érem másik oldalát, a VISSZAvándorlást, mert bár szeretnéd ha nem lenne, de van az is.
"Visszavándorló magyar állampolgár: azok a Magyarországon született magyar állampolgárok, akik legalább 12 hónapos külföldi tartózkodás után visszatérnek Magyarországra. "
Márpedig itt láthatod ezt az adatot is:
Tudom, hogy ez neked fájdalmas lesz, de a 2023-as 35 ezres KIvándorló mellett volt bizony 24 ezres VISSZAvándorlás is.
Szóval hol tömeg az hogy 11 ezerrel épp többen mentek ki élni, dolgozni, mint akik hazajöttek éppen?
Tisztázzuk!
Aki a tévhitéből önazonosságot csinál, az meggyőzhetetlen, nincs ember, aki feladná identitását. Éppen ezért az ilyen #13 típusokkal merő időpocsékolás a vita (bár a vita alapvetően más).
#17 Akkor tisztázzuk. Ezt írtad te: "Miért menekülnek tömegesen a fiatalok az országból? " Vagyis azt állítod - te - hogy fiatalok tömegesen hagyják el az országot.
Bebizonyítottam, hogy hazudsz, semmi ilyen nincsen, most meg kezded a következő hazugságot. Még mindig nem igaz az állításod, hogy fiatalok tömegesen hagynák el az országot. Az, hogy 1-2-3 évvel később hazajön az a fiatal, attól még nem lesz közben öreg, csak pénze, tapasztalata lesz több.
"Ha tetszik, ha nem, 30 ezer ember az egy kisváros lakossága. Vegyük hozzá ehhez a belföldi születések gyatra számát, ami abból is ered, hogy sokan külföldön jönnek a világra. "
Csakhogy megmutattam neked, hogy az ajtón nem csak kifelé mennek, befelé is jönnek, így nem megy el évente ennyi ember, mert a nagyobb része bizony vissza is jön. Az pedig, hogy kint születnek meg a gyerekek az természetes. Anno mi is azt terveztük, hogy pont arra a pár évre megyünk ki amíg én a gyerekekkel amúgy is otthon lennék. Szándékosan arra időzítettük volna a kinti életünket, amikor amúgy se lett volna más dolgom, mint a gyerekekkel foglalkozni.
AZÉRT léptünk be az EU-ba, hogy mehessünk. Most meg sírsz amiért megyünk???? NINCS tömeges elvándorlás az országból, ez a lényeg. Szabad mozgás van. Sokkal többen vándoroltak ki a környező országokból, mint tőlünk, az elmúlt évtizedekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!