Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Én ezek alapján milyen oldali...

Én ezek alapján milyen oldali vagyok?

Figyelt kérdés

Ha olyan pártot látnék a legszívesebben hatalmon aki ezeket a programokat teljesítené ha kormányra kerülne.

Eutanázia és abortusz teljes mértékű engedélyezésének támogatása.

Melegházasságok támogatása , de az LMBTQ+ és azonos nemű párok gyerekbe fogadása viszont maradjon tiltva továbbra is.

Az illegális migráció elleni küzdelem továbbra is.

Egy olyan kormányt ami arra ösztönöz, hogy aki más vagy másképp gondolkodik nem csak genderben hanem akármi másban azt fogadjuk el de akár szeressük is.

A gazdagok többet adózzanak, a szegények kevesebbet.

Urbanizáció támogatása, kis 25 ezer fő alatti települések népességének megnövelése legalább duplájára és minden kis, nagy településen teremtsenek sok fix óra beosztású munkahelyet, aminek többségében csak 8-10 órát elég legyen dolgozni, mind fizikai, szellemi meló, olyanok számára is valamit, akiknek nincs se szakmája, se érettségije.

A fiatalok arra ösztönzése, hogy akkor kezdjenek bele valamibe amikor már tényleg készen állnak rá.

Cenzúra betiltása, csak két ciklusig lehessen valaki miniszterelnök.

Maradjunk az EU-ban, legyünk EU szkeptikusak De NE EU ellenesek, és a Bricsel is legyünk jóba de hasonlóan mint az EU-val tehát találjuk meg az egyensúlyt azért, hogy mindenki szeressen minket. Viszont Trumppal továbbra is jobb viszonyunk legyen mint a jelenlegi demokratákkal.

Az Orosz-Ukrán háborúból való teljes kimaradást és békepártiságot.

A bűnelkövetők hosszabb és szigorúbb körülmények között töltsék le börtön büntetésüket de a hatosságok ne egy szét csúszott ártalmatlan junkikat akarjanak leginkább meghurcolni, hanem olyanokat akik valóban ártalmasak a társadalomra nézve. De ezeket a személyeket viszont valóban keményen a rendőröknek mindig kötelessége legyen megvédeni az ártatlanok a bíróságnak pedig nem minél enyhébb büntetést adni egy veszélyes bűnözőnek.

Gyors tömegközlekedési járművek vonat, busz vásárlása a fejlettebb helyekről és vasút fejlesztés azért, hogy a menetidők csökkenjenek a mostaniakhoz mérten.

Nagykorúsági korhatár felvitele 21-26 év közé, az USA-ban 21 ha jól tudom de már beszéltek arról, hogy felviszik 25-26-ra. Mindezt azért, hogy a sok agymosott fiatal még bőven agyilag tini ne gondolja azt 18-20 évesen, hogy ő már felnőtt és ne is próbálja meg picit se erőltetni mert azzal csak vissza felé fejlődik, ritka esetben vannak olyanok is akik önállóak. De az, hogy valaki kitartó a munkában még nem jelenti azt, hogy más dolgokban is tud közel úgy gondolkodni mint egy igazi felnőtt 30-40 éves ember.

A gazdasági piacot félig az EU határozza meg, félig mi magunk.

A klasszikus feminizmus támogatása ami mind a nők és férfiak javára is válna, a jobb elfogadás érdekében.

Egy párt ami keresztény de nem teljesen és azon belül is inkább református.

A segélyek, minimálbér és a családi pótlék fokozatos növelése.

Több hasznos dolog építése az említett kis települések területének bővítése, munkahelyként szolgáló helyek, bármilyen szórakozásra alkalmas helyek, stb.

tegnap 18:06
 1/5 anonim ***** válasza:
11%
Menthetetlen pártja!
tegnap 18:07
 2/5 anonim ***** válasza:
16%
Szélsőbaloldali szociállibsi
tegnap 18:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább ne politizálj!
tegnap 18:39
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem vagy "oldali". Nincs fogalmad sem a valós helyzetről, sem a lehetőségekről, sem azok feltételeiről.

Néhány példa ehhez a gondolataidból:

- egy olyan kormányt - ezt nem "támogatni kell hanem megalkotni társadalmilag.

- a gazdagok többet adózzanak... - ezt teszik most is. Csak rosszul.

- urbanizáció - nemcsak nemcsak fölösleges, nemcsak káros, de kivitelezhetetlen. Robotokkal megoldható, emberrel nem.

- bűnelkövetők... - az agyműködés tökéletes nem ismeretét mutatja. A javaslat kontraproduktív.

- nagykorúság - lényegtelen, például az előbbiek miatt is.

tegnap 19:09
 5/5 DK-s ***** válasza:

#2-nek adok igazat, mivel én magam is az vagyok.

Én úgy nevezném hogy liberális kommunista.

tegnap 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!