Az ellenzék miért szavaz egy volt az Neresre?
"Ezzel lényegében beismered, hogy hülyeséget beszéltél és hogy nem tudod alátámasztani az állításaidat."
én arra mutattam rá, hogy bizony tele az internet a hadházy által bukott perekkel, és mindegyik ugyanazon a minta alapján működik
az elmebetegünk rágalmaz, a bíróságon nem tudja alátámasztani, és fizet, mint a katonatiszt
illetve fizetnek az idióta rajongói
milyen hiteles forrásra számítasz, hogy valaki háromkötetes tanulmányt szán a témára?
használni kéne azt a mogyorónyi agyadat
természetesen volt, hiszen magyarország vállalta az EU felé, hogy csökkenti a dohány hozzáférhetőségét
egyébként meg nem zsidók üzemeltették a trafikokat, elsőrorban a multik ordítottak torkuk szakadtából
Azért az vicces, hogy, valaki nem ért egyet egyszerre a családi pótlék emelése és a tankötelezettség emelésével.
Pedig minél hamarabb bukik ki valaki az iskolából, hamarabb fog elkallódni, ezekből nagyobb eséllyel lesz megélhetési gyerekgyáros.
Azt nem értem, ha jogilag 18 évig köteles a szülő a gyerekéről gondoskodni, akkor az miért nem kötelessége, hogy a gyereke tanuljon?
Értem én, így lehet gyereket dolgoztatni, és hát így nem kell annyi fizu apunak és anyunak, meg majd lesz olyan is, aki felveteti a gyerekével a munkáshitelt.
Itt van egy gyerek, aki állandóan kérdéseket ír ki, hogy a szülei hitelt vetettek fel vele, most meg azt nyögi.
17-18 évesen még a legtöbb gyerek nincs azon a szinten, hogy a szüleitől független döntéseket hozzon, megbíznak bennük, sokszor pedig bántalmazó szülők, csak akkor még a gyerek nem ismeri a bántalmazás nem fizikai formáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!