Az ellenzék miért szavaz egy volt az Neresre?
#30 Akkor ezt is olvasd el, ha nem tudsz angolul akkor kérd meg a A.I-t hogy fordítsa le neked.
a transparency international nem független, nem objektív, és ami azt illeti kifejezetten szeret homolyásan fogalmazni (hazudni) olyan kormányokkal szemben akik nem balliberálisok
persze szerintük kariferi körül minden rendben
és az is érdekes, hogy a 4-es metrót valahogy nem szeretik bojgatni, ami a 90-es évektől egészen a 2010-es bukásig az egyik legnagyobb balos pénzszivattyú volt
#33 Arról itt van, és a nyomozások még nem zárultak le: [link]
Az EU ügyészség teljesen független, kb ugyanannyi balost csukott le mint jobbost az elmúlt években az összes tagállamban, (balos minisztert és tisztviselőket is csuktak már le), sötétnek kell lenni ha valaki szerint még balos vagy jobbosok alapján fogja a korruptakat védeni az ügyészség.
36.
De van programjuk (Trumpéhoz hasonlóak a.kijelentések!) MP be is jelentette: a gazdaság tönkretétele az 1 millió forintos minimálbérrel
#34 Rákattintottam a cikkre, nyomtam egy 'Ctrl+F'-et, elkezdtem beírni, hogy "hadhá" - és már itt csipogott, hogy nincs találat. Mi volt a kérésem, amire te válaszul ezt küldted? Ez:
"Hiteles forrást kértem Hadházy elvesztett és ellene indított rágalmazási pereiről"
Ezzel lényegében beismered, hogy hülyeséget beszéltél és hogy nem tudod alátámasztani az állításaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!