Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az ellenzék miért szavaz egy...

Az ellenzék miért szavaz egy volt az Neresre?

Figyelt kérdés
tegnap 12:23
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:

[link]

#30 Akkor ezt is olvasd el, ha nem tudsz angolul akkor kérd meg a A.I-t hogy fordítsa le neked.

tegnap 16:54
 32/54 anonim ***** válasza:
0%

a transparency international nem független, nem objektív, és ami azt illeti kifejezetten szeret homolyásan fogalmazni (hazudni) olyan kormányokkal szemben akik nem balliberálisok

persze szerintük kariferi körül minden rendben

és az is érdekes, hogy a 4-es metrót valahogy nem szeretik bojgatni, ami a 90-es évektől egészen a 2010-es bukásig az egyik legnagyobb balos pénzszivattyú volt

tegnap 17:25
 33/54 anonim ***** válasza:
#30 Hiteles forrást kértem Hadházy elvesztett és ellene indított rágalmazási pereiről, nem pedig kormánypropagandát "hadházy vádaskodásáról". Tudsz ugye különbséget tenni a kettő között? Meg ugye érted, hogy melyik mit jelent?
tegnap 17:43
 34/54 anonim ***** válasza:

#33 Arról itt van, és a nyomozások még nem zárultak le: [link]

Az EU ügyészség teljesen független, kb ugyanannyi balost csukott le mint jobbost az elmúlt években az összes tagállamban, (balos minisztert és tisztviselőket is csuktak már le), sötétnek kell lenni ha valaki szerint még balos vagy jobbosok alapján fogja a korruptakat védeni az ügyészség.

tegnap 19:44
 35/54 anonim ***** válasza:
Nagyobb kérdés, hogy a fideszesek miért nem szavaznak rá. Sokkal jobb alternatíva, mint a viktorék.
tegnap 20:47
 36/54 anonim ***** válasza:
35) Semmi alternatívát nem látok benne. Elképzeléseiről csak keveset tudunk, ami programpontokat sikerült kibogóznom a Tisza honlapján, mint pl a családi pótlék emelése vagy a tankötelezettsegi korhatár emelése, ezekkel az elképzelésekkel nem értek egyet
tegnap 20:55
 37/54 A kérdező kommentje:

36.

De van programjuk (Trumpéhoz hasonlóak a.kijelentések!) MP be is jelentette: a gazdaság tönkretétele az 1 millió forintos minimálbérrel

tegnap 20:59
 38/54 anonim ***** válasza:
37) Pont erről beszéltem, hogy csak egy-két homályos programpontot hallunk mint pl egy millió forintos minimálbér. De arról semmi konkrétum, hogy ezt hogyan vagy milyen lépcsőkben kívánja megvalósítási. Azt meg senki nem gondolja komolyan ha a 2026os választást megnyerné MP akkor 27 január 1-től 1 millió a minimálbér
tegnap 21:02
 39/54 anonim ***** válasza:

#34 Rákattintottam a cikkre, nyomtam egy 'Ctrl+F'-et, elkezdtem beírni, hogy "hadhá" - és már itt csipogott, hogy nincs találat. Mi volt a kérésem, amire te válaszul ezt küldted? Ez:

"Hiteles forrást kértem Hadházy elvesztett és ellene indított rágalmazási pereiről"

Ezzel lényegében beismered, hogy hülyeséget beszéltél és hogy nem tudod alátámasztani az állításaidat.

tegnap 22:01
 40/54 anonim ***** válasza:
#39 Az a válasz a másfél pipásnak ment*
tegnap 22:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!