Magyar Péter eltörölné a karácsonyt???
"Sziasztok!! Az én fideszes barátom azt mondta ma hogy a tisza és Magyar Péter eltörölné a karácsonyt."
Latod ez a baj a fideszesekkel, hogy mindig hazudnak.
Nem csak a Szentestét, hanem az összes nemzeti ünnepet, különösen a nők napját, továbbá kötelezővé tenné minden 18 életévét betöltött fiatalembernek a szíj hordását, hogy megtudja magát védeni, és minden ember kötelessége lesz jelenteni (minisztérium neve még nem eldöntött, az fb lesz róla szavazás, mert Péter bevonja a magyar embereket a döntésekbe, nem álságos nemzeti konzultációkat postáz, ami drága) tehát jelenteni kell a kellemetlen szájszagú embereket, akiket szakemberek fogják segíteni a szájhigiénia fontosságáról.
Nekem is a barátom állította ezeket, nem akartam elhinni, lelkesedtem a Tisza után, de most már tudom hogy a fidesz nem törölné el a Karácsonyt, mert egy keresztény kormány, sosem vetemedne, arra hogy kegyelmet adjon gyerekek sérelmére elkövetett ügyben, csak azért mert az egyik cimborájuk, mindenkire lesulyt a törvény keze, ha fideszes, nincs kivételezés, így müködik a jogállam, teljesen függetlenül a pártállamtól, az emberek nem tudják milyen jól élnek, én ilyen barátot mindig becsülök 22' is figyelmeztetet, hogy az unokám ma reggel Éva, de amikor visszatért haza Ádám lesz, ha az Összefogás nyer, telefonhívást is kaptam, hogy Márky megállapodott Zelenszkyvel, hogy magyar katonákat küld Ukrajnába, ha megnyeri az ellenzék a választást.
Ez egy idős bácsi hang volt, ő nem tudja, de én őt a barátommá fogadtam, szeretném neki megköszönni, hogy figyelmeztetett,ha '26-ban újrahív, akkor természetesen már Magyar Péter miatt. Remélem akkor is teljesíti a hazafias kötelességét. A barát dolga az, hogy felemeljen, amikor egy barát mondja kellemetlen a szájszagod, nem érzed bántónak, bármit mondhat, azt is ha büdös vagy, mint az oroszlán, nincs helye sértödésnek, akit viszont nem kedvelsz és ő sem téged,s még, ha igaz is, nem mondhatod, mert támadásnak véli, de amikor a barátod mondja, akkor azt komolyan veszed. De oké a barátod, azért nem árt utánanézni az infóknak, mert egy barát is tévedhet, de szándékosan nem fog félrevezetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!