A tiszások hány esélyt adnak még Magyar Péternek ?
Figyelt kérdés
tegnap 11:29
1/10 anonim válasza:
Ugyanannyit, amennyit a Fideszesek Orbán Viktornak.
2/10 anonim válasza:
Én, 1000+1-et, úgy, hogy nem is vagyok tiszás.
3/10 anonim válasza:
A blézer pofájúaknak és büdös szájúak rohannak izgulva Magyar Péterre
4/10 A kérdező kommentje:
1.
nem tudom, Én nem szoktam neki esélyt adni! de ez most hogy jön ide ?
tegnap 11:37
5/10 anonim válasza:
A fidesz egyre jobban akarja
lejáratni, bemocskolni,sározni úgyhogy már csak ezért is szimpatikus
Nem akartam rá szavazni,de a fidesz elérte,hogy 2026-ban mégis el fogok menni és a Tiszára fogok szavazni.
És ezt a fidesz érte el,az undorító mocskolódó stílusával a fidesz elért nálam egy küszöböt,és ezért megyek el a Tiszára szavazni.
6/10 anonim válasza:
6) Bohóckodás van. Ha annyira akarnának lehetne róla keményebb dolgokat is találni nem ilyen gyerekes dolgokat
7/10 anonim válasza:
Ugyanúgy jön ide ahogy a te kérdésed kérdező.
9/10 anonim válasza:
Szerintem kifogyhatatlan esélyt, mert ez nem Magyar Péterről szól, hanem arról hogy miként lehet leváltani egy állampártot, aki propagandán keresztül 14 éve hülyíti az embereket ("Weber-katonaság"), és láthatóan szövetségeseinek tesz keresztbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!