Magyar Péter képes lesz felemelni a magyar futballt is?
Ha nem muszáj nézni, akkor fenntartani sem kell.
Ha nem muszáj nézni, akkor nem az identitás része.
Ha nem muszáj nézni, akkor nem mondhatod, hogy az nem magyar, aki nem szereti.
Na, fröcsögj még egy kicsit arról, hogy ki van tornából felmentve.
"Hatékonyabb működésről van szó, ahogy minden más esetében."
És azt elmondanád, hogy Magyar Péter mióta ért a sportenedzsmenthez?
Ez egy szakma. Vagy képesek a szakemberek javítani, vagy nem. De megoldást várni olyantól, aki nem is ért hozzá, minimum megmosolyogtató.
"Nem a pénztől rossz a foci, nagyon buták, épp hogy nincs fejlődés a fociban a pénz ellenére sem."
Jó, akkor nem lesz gond, ha beszüntetjük a pénzmosodát és kizárólag a szurkolók pénzéből kell megélniük/fenntartani magukat, illetve rendesen adóznak majd a focisták is, ahogy a normális, hasznos tagjai a társadalomnak!
A fociról kérdeztem, nem az orbán-ellenes vágyaitokról meg a pénzről. Nincs összefüggés. A kínai, szaudi, stb. foci birzasztó gyenge, pedig iszonyatos pénzt ölnek bele, az usa,india, Oroszország, Indonézia, stb. is gyenge. Horvátország, Argentína, Uruguay, Hollandia, Portugália meg erős.
Ez is egyterület, ahogy az egészségügy, kutatás, oktatás, vasút, közút, stb. Ezekhez sem ért MP vagy egy miniszterelnök, mégis az ő dolga, és változást hozhat. A komcsiknak pl elég jól sikerült tönkretenni.
A sok pénz amúgy szerintem árt, csak ellopják. De valamennyi pénz azért kell, és nem lehet 180 fokot venni, mondjuk 0 pénzt adni bele holnaptól. És valószínűleg a focira most költött pénz semmi a többi korrupcióhoz kèpest.
"Ezekhez sem ért MP vagy egy miniszterelnök, mégis az ő dolga"
Jó, ez nekem elég volt ahhoz, hogy kiderüljön, semmit nem értesz a sportközgazdasághoz.
Ugyan már! Magyar foci! Identitás! :DDDDDDDDDDDDDDDD
Vicces kedvű ember vagy, - ha képes vagy a közpénzekkel túlfinanszírozott vergődést focinak nevezni! Azt kellene már végre megérteni, hogy a magyar ember nem labdarúgásra van genetikailag kódolva! Azt sem ártana megérteni, hogy amíg egyéb hétköznapi, népes embercsoportok hobbijainak támogatására nem gondolnak közpénzekből, addig a labdarúgást is finanszírozzák piaci igényekből, szurkolói belépőkből, önkéntes alapú adományokból, reklámokból, - ne pedig közpénzekből.
Stadion kell? Nyújtsanak színvonalat, amire a szurkolók kíváncsiak, belépőt, promóciós tárgyakat vásárolnak szabad akaratukból!
Templom kell? Nyújtsanak valami olyat, amire kíváncsiak a hívők és hajlandóak a zsebükbe nyúlni önkéntes alapon!
Ki fizeti meg a hobbiját a rádióamatőröknek, gyűjtőknek, barlangászoknak, természetjáróknak?... -Egyenlítőig ér a lista! Senki - rajtuk kívül, sőt, még tagdíjra is lehúzzák azokat, akik egy hiteles/hitelesítő körbe akarnak tartozni! Hol élünk?! Ha én lepkéket gyűjtök, beszállsz a költségeimbe - csak azért, mert az szerintem közhasznú? Na ugye, hogy ugye! :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!