Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Unióa országok közül kormány...

Unióa országok közül kormány propagandára mi költünk legtöbbet?

Figyelt kérdés
Megafon, köztéve stb..
ma 02:00
 1/6 PMC Wagner ***** válasza:
8%
szerintem a németek többet.
ma 02:14
 2/6 anonim ***** válasza:
87%

A "jogászfiúk" költik az EU-ban a legtöbbet.

[link]

ma 02:20
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Orbán Viktor: Nagyon megviselt lelkileg amikor elvesztettem a 2002-es választást.

2010... fogd meg a söröm, felvásárlom az összes médiát, olyan propaganda gépezetet hozok létre hogy senkinek nem lesz esélye ellennem, muhahhahaa!

Hmmm, nem is rossz ez a rezsim irányzat, így a lelkem miatt már biztos nem kell aggódnom, annyi bírkám van mint még soha, muhhahahaha!

2024... baszki lölö, mondtam hogy maradj gázszerelő, most így ki fogja elhinni hogy te annyira okos vagy hogy ennyire gazdag is legyél? A vejemnek is annyi érzéke van az üzlethez mint kb neked, senki nem fogja elhinni hogy geniusok vagytok. Már Gyurcsány meg Soros nem lesz elég nyerni, kellenek újak a csapatba, beszélnem kell Tónival, Menczert meg küldjétek arra a gyerekre, hátha megveri.

ma 04:31
 4/6 anonim ***** válasza:
31%
Nem. Németország.
ma 06:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Volt nekik a régi szép időkben egy Cobra 11 című filmdorozatuk. Ami csak arról szólt, hogy Szemír a kis török gyerek az ótópályarendőrségnél milyen hősiesen harcol a német hazáért a bűnözők ellen. Még helikopterböl is kiugrasztották szerencsétlent. És úgy hidd el, hogy ez egy gennyesen sok részből álló sorozat volt hogy éveken át lehessen vele érzékenyíteni a németeket. Na most gondolhatod hogy orbaneszku nertársad plakátjai vagy tv híradói ehhez képest csak aprópénz. És akkor ha valaki figyeli a német médiát ezer ilyet tudna felsorolni. Én nem követem őket, mert se a nyelvüket nem ismerem, se a szagukat nem bírom. Erről is csak azért tudok, mert itt is bemutizták magyar szinkronnal. Senki Európában kormánypropira annyit nem költ mint nyugatnémetek. Orbaneszku még csak ugatja a holdat ezen a téren.
ma 06:41
 6/6 anonim ***** válasza:
Well, so: dá. Me'r a zemberek úgysem szólnak ellene semmit sem, akkó meg? Hun itt a gond?
ma 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!