Másnak is feltűnt, hogy a fideszes propagandamédia mintha igyekezne feljebb emelni Gyurcsányt?
Pl. Kövér is azt mondta, hogy Gyurcsánynál sokkal rosszabb Magyar Péter, amit mondjuk nem tudom, mire alapoz, mert Magyar Péter nem hazudott reggel éjjel és este, a vádak pedig amik léteznek ellene az kizárólag a rogáni propaganda terméke, meg a kommunista KGB-s időket idéző Vogelt beszervező-legallgató akcióké.
De azért érdekes megfigyelni, hogy most hirtelen mennyire teliszaladt a pelus, hogy elveszíthetik Gyurcsányt. Ő tényleg Orbán ötöslottó szelvénye a sorozatos kétharmadhoz.
#10 igen, azon nagyon röhögtem, hogy feltették Gyurcsánnyal egy plakátra, amikor még pártja sem volt, már kitalálták, hogy a böszme embere :D
Még viccesebb volt, csak ez kevesekhez jutott el, hogy amikor Borkai immár függetlenként vissza akart térni Győrbe, akkor róla is megjelentek a plakátok, amin Gyurcsány áll mögötte. :D Nem zavarja őket, hogy mind MP, mind Borkai fideszes emberek voltak, úgy hazudnak ahogy a csövön kifér. Bár a birka híveiknek ennyi is pont elég.
#14 még az vicces nagyon, hogy Gyurcsány, ez az ostoba, tehetségtelen alkesz már kezdi érteni, hogy mire is tartják őt, mert állhatatosan koalíciót emleget a Tiszával, hiába hogy épp egy mondattal előtte stricizte még le Magyart.
De persze már erről is jönnek a Mandiner cikke meg az erőlködés, hogy mit Fletó szövetségre készül, mikor Magyar által folyamatosan el van küldve a búsba.
Dobrev is megértett valamit a dologból, amikor bekülte a szektásait DK-s zászlókkal a Tisza tüntetők közé, de Magyar akkor is észnél volt és eltakaríttatta őket.
Fidesz fanként én is észrevettem és zavar. Kapkodnak, el kéne szakpolitikázni végre nem majomkodni.
Én a Tiszára fogok szavazni, sajnalom a fideszt, jól indult, kár hogy ilyen lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!