Másnak is feltűnt, hogy a fideszes propagandamédia mintha igyekezne feljebb emelni Gyurcsányt?
Figyelt kérdés
Pl. Kövér is azt mondta, hogy Gyurcsánynál sokkal rosszabb Magyar Péter, amit mondjuk nem tudom, mire alapoz, mert Magyar Péter nem hazudott reggel éjjel és este, a vádak pedig amik léteznek ellene az kizárólag a rogáni propaganda terméke, meg a kommunista KGB-s időket idéző Vogelt beszervező-legallgató akcióké.
De azért érdekes megfigyelni, hogy most hirtelen mennyire teliszaladt a pelus, hogy elveszíthetik Gyurcsányt. Ő tényleg Orbán ötöslottó szelvénye a sorozatos kétharmadhoz.
tegnap 23:08
1/18 anonim válasza:
most ha én azt mondom, hogy két vödör szarnál az egy vödör szar is jobb, akkor én felmagasztalom az egy vödör szart?
2/18 A kérdező kommentje:
#1 nem, csak szimplán ostoba vagy.
tegnap 23:14
3/18 anonim válasza:
igen világos, azért is jobb az a két vödör szar, mert azon egy indiai ragaszóvállalat logója is látható
4/18 anonim válasza:
Pont a magyarokkal történne igazság, amikor a történelem sosem bánt velünk kesztyűs kézzel, sőt kifejezetten igazságtalanul, és ennek fényében következhetne az, hogy a Tisza nyeri '26-ban a választást? Fontos lenne, hogy ez megtörténjen, különben Magyarországnak befellegzett.
5/18 anonim válasza:
Magyar Péter új ellenség, nem tudják hová viheti még, egyértelmű hogy maradnának inkább a biztos bevált Gyurcsánynál, róla tudják már hogy ha csak csoda nem történik, úgyse nyer, már ha egyáltalán nem pacsizott le Gyurcsány meg a Fidesz.
6/18 anonim válasza:
Ajánlom figyelmedbe az 5-ös fidkány válaszát, de szerintem ez egyértelmű, csak ő be is vallotta
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__12..
7/18 anonim válasza:
Nekem is feltűnt igen. Azt mindig is tudtam, hogy szükségük van Gyurcsányra, de azt nem gondoltam volna, hogy még ők fogják az "érdemeit" méltatni. És már a fideszes szavazók is kezdenek relativizálni, hogy nem is volt olyan rossz Gyurcsány. Egészen döbbenetes számomra.
8/18 anonim válasza:
Én nem tapasztalom, de egyébként logikus stratégia lenne, hogy a Tisza mellett a DK is erősödjön vissza, így megosztani a baloldai szavazőkat, ami a választásokon sokkal kedvezőbb lenne a Fidesznek, mintha egy nagy erős kihívója van.
9/18 anonim válasza:
#8: Mondjuk megnézném én azt a Tisza szavazót, amelyik a Fidesz tanácsára szavazna Gyurcsányékra. Szerintem a Fidesz kissé elszámította magát, ezt az összegyurcsányozást már nem mossák le magukról.
10/18 anonim válasza:
#4 Jól hallom, kételkedsz? Ne Tamáskodj, mert csoda történt most hazánkkal, sikerült Gyurcsány pártját törpepárttá zsugorítani, és a fidesz valódi kihívóval néz mostan szemben, és nem akárkivel: abban a fészekben nevelkedett, és ismer minden titkos fogást, ami kell a rezsim leváltásához. Tudod hol bukik és miért? Mert az a módszer kevés, ami elég volt, Bajnai,Vona,Márky ellen. Ez a srác ott nőtt fel a boszorkány konyhában, ami bevállt eddig vele szemben nem fog működni, mert nem hiteles. Eleinte Gyurcsányozták... vicces volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!