Megkapták már az adomány ajándékokat a nevelőotthonban élő gyerekek, amiket a fideszmaffia elrekvirált, vagy az már el lett osztogatva a fideszes gazemberek gyerekeinek?
"MP életében először akart adni valamit a szerencsétlen gyerekeknek"
Hat valahol el kell kezdeni
ma 17:11
Igaz. De 43 évesen, mikor előtte (Saját bevallása szerint.) többszáz milliós vagyona volt... ( Ezt ugye akkor említette, mikor megkérdezték, miből finanszírozta a rendezvényeit.) Csak tudod: Vannak sokan, akik naponta úgy segítenek az elesetteken, hogy nem posztolják ki a közösségi hálóra, és nem milliomosok... Aki egy ilyen dologból hasznot akar húzni, az csak megvetésre méltó!
NEM A TISZA párttal van bajom ( Azt sem tudtam, hogy van ilyen kb. Áprilisig.), hanem csak egy emberrel...
De, imádjátok, mint anno Orbán Viktort a hívei! Semmiből nem tanul ez a nép?
Teljesen kiborultam!
Magyar Péterék dedikálása idején derült ki ugyanis, mi lett az előző napi, III. kerületi gyermekotthonba érkezett ajándék-szállítmányunk sorsa:
Miután Önkénteseink bepakolták az épület halljába a temérdek legot, babát (stb), Magyar Péter és a minisztériumi államtitkár Fülöp Attila ( és a jelenlévők) között 2 órányi ádáz vita és "egyezkedés"indult; maradhat-e, a hatalmas csomag a lll.kerületi gyermekotthonban élő gyerekeké vagy sem... Végül két órás szó-csata után Fülöp Attila legyintett, és azt mondta; minden ajándék maradhat!
Örültünk, hogy a GYERMEKEK ÉRDEKE győzedelmeskedett, és reméltük, hogy már aznap délután, a gyermekotthon lakói az ovis karácsony alkamával ki is próbálhatják mind! Ám - miként azt Magyar Péter Tisza könyvének belvàrosi dedikálásán megtudtuk; Fülöp államtitkár Úr - amint mi Tiszàsok távoztunk az otthonból - meggondolta magát, és felpakoltatta a gyerekek számára általunk ott hagyott összes ajándékot, és a minisztériumi autóval elvitte - anélkül, hogy közölte volna, hova szállíttatja...
Azóta sem térek magamhoz..
6.
Ne is térjél magadhoz,maradj meg boldog tudatlannak...
Olvasgasd inkább a könyvet amit dedikáltattál,addig sem írsz butaságokat..bár ha kiolvasod,lehet visszatérsz,csak még ennél is sötétebben.
ma 19:07
Nyugodj le! :)
Ez csak azért van, mert "reklámozza" Magyar Péter.
Én több, mint 20 éve foglalkozom a rászorulók megsegítésén. Sosem volt ilyen problémám. Igaz, hogy sosem posztoltam ki, mert megtette az, akin segítettünk. Apai nagyapám egy elég kemény ember volt, de azt mondta egyszer: " Fiam. Ha segítesz a rászorulókon, azt tartsd titokban! Mert nem illik kérkedni vele."
Amúgy: Nyilas volt az öreg, mielőtt bárki a Mikulásnak hinné...:)
Ebben azért igaza volt.
ma 19:07
Még egyszer. Ha segíteni akartok másokon, azt NE használjátok politikai célra! Ez pont olyan, mint a krumpliosztás. Hányok az egész mai magyar politikától! Az MHM-től is néha, de azt még vissza tudom nyelni...
Kellemes Ünnepeket!
Már a vörösiszap-károsultaknak gyűjtött adományokat is lenyúlták, és kártalanítás helyett egy részéből sportcsarnokot építettek. Mintha az lett volna a legnagyobb problémája a településnek.
Minden kell nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!