Mi a véleményetek a 2RK szavazóiról (úgy, hogy ti nem azok vagytok)?
Figyelt kérdés
Bosszankodtok, amiért egy jelenleg kis pártot támogatva tovább forgácsolják az ellenzéki egységet? Vagy épp ellenkezőleg, örültök neki, amiért valakik nem egy másik nárcisztikus pszichopatára cserélnék le Orbánt?dec. 23. 16:07
2/6 anonim 

válasza:

Én 2RK szavazó vagyok :D De őszintén nem tudom mi legyen 2026-ban. Egyelőre nagyon picike a szavazóbázis. (sajnos)
3/6 anonim 

válasza:

Én 2026-ban a Tiszára szavazok, utána viszont hajlandó lennék a 2RK-ra is, ígéretes pártnak tűnik. Egyelőre fontosabb a kormányváltás, nekik pedig egyelőre még az 1%-ra se igazán van esélyük.
4/6 anonim 

válasza:

Mi az a 2RK?
Normális nevet nem tudtak adni ennek a pártnak?
6/6 Gál Gábor 2024 

válasza:

Beugratós kérdés, nincs is szavazójuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!