Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor szüntetik már meg a...

Mikor szüntetik már meg a CSOK, Babaváró hiteleket?

Figyelt kérdés
Jó lenne ha leállna ez az ingatlan drágulás…

dec. 23. 08:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
2026-ban, ezért kell a Tisza-ra szavazni.
dec. 23. 11:10
 12/14 anonim ***** válasza:

7.

5. vagyok.A szociális alapú támogatásokra reagáltam.

Nem szociális alapú kell, hanem teljesítmény alapú.Aki szarul keres, az nem vállaljon gyereket.

Aki meg jól keres, azt támogatni kell,hogy minél többet vállaljon, minél jobban tudja őket nevelni meg taníttatni.

dec. 23. 12:07
 13/14 A kérdező kommentje:

#12 de aki szülő akar lenni akkor is szülő lesz ha nincs pénze rá. Nem pénzközpontúan gondolkodik a legtöbb ember. Meg ha olyan értékrendet nevelsz a gyerekbe akkor nem fogja érdekelni hogy szülőként mennyit keresel… nem az kell neki első sorban.

Ezért is gondolom hogy nem lenne semmi változás születésszámot illetően ha eltörölnék ezeket a gazdaságot szétverő hiteleket.

Jól látható, hogy nem oldotta meg a népesség csökkenés problémáját ezek a hitelek. Még mindig demográfiai válság van.

Szülővé válás utáni vágy fejben dől el, nem a pénztárcában…

Én is keresek annyit hogy 3 gyereket el tudnék tartani, de nincs vágyam rá hogy ennyit bevállaljak…

dec. 23. 22:26
 14/14 anonim ***** válasza:

10

Szerinted igazságtalan a többkulcsos Szja, szerintem meg nem.

Nem mindegy hogy elmész dolgozni és a fizetésed 90% elmegy a megélhetésre vagy ha jóval átlag felett keresel akkor meg elmegy 30% a megélhetésre.

Az első ember élete végig gyüjtögethet és talán hitellel kinyög egy lakást/házat. És mindenki nem lehet orvos, mérnök vagy programozó ezt is be kéne látni.

Vagy legyen 1 kulcsos de akkor normálisan meg lehessen abból élni, amire lássuk be esély sincs...

dec. 28. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!