A kormány mért nem szünteti meg a középiskolákat?
Figyelt kérdés
Semmi értelmük.
Elég ha van gimnázium meg szakmunkás.Sokkal jobban szét kellene választani a kettőt még intézményesen is.
Aki elmegy érettségizni megy, úgyis szellemi munkát szeretne és elmegy felsőoktatásba, ahol megkapja a pappirt ehhez.
A Fidesz persze túl sötét hogy ezt meglássa.Nem ismerik az emberek igényeit pedig az az a leg fontosabb.
2023. aug. 18. 08:54
1/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy ismerik a magyar emberek igényeit.
Farhát és Kiss Grofó 🤣
Hajrá Mi Hazánk!
2/5 anonim válasza:
Miért szüntetné? Elég nagy ostobaság lenne elvárni hogy az embereknek a max 8 osztály vagy a felsőoktatás legyen a választási lehetőség. Ráadásul mehetnének a gyerekek általános iskolából egyből egyetemre...
3/5 anonim válasza:
Van benne valami. Én szakmunkásképzőt végeztem. Minimális kiadások + ösztöndíj. 16 évesen már félig meddig önálló voltam. 17 évesen leraktam a jogsit, meg vettem egy tragacsot. Alig 18 évesen már teljes munkaidőben dolgoztam. Nem kellett szegény anyámékkal hónapról hónapra tengődni 20-21 éves koromig, egy középfokú végzettségért 6-7 évet lehúzni.
4/5 anonim válasza:
Magyarán döntsd el 14 évesen hogy gyár, építkezés vagy iroda.
5/5 anonim válasza:
"Elég ha van gimnázium meg szakmunkás." Ezek is középiskolák, de értem mire gondolsz. Miért kellene megszüntetni őket? Igény van rá, hiszen jelentkeznek a szakmát+érettségit adó intézményekbe is. Ha nem lenne rá igény, akkor már régen bezártak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!