Szlovákiában már zárják a középiskolákat?Magyarországon mikor kap észbe a kormány?
A Fidesznek úgy tűnik nem fontos a Koronavírus fertőzősének lelassítása.Máskülönben rég bezárta volna a középiskolákat, egyetemeket.
Egyedül az általános iskolákat kellene nyitva hagyni.
Egy gimnáziumi tanuló, egyetemista tud otthonról tanulni.
Azonnal be kell zárni az iskolákat Magyarországon is!
Itt is nemtudom minek zárják be az iskolákat.
Egy egy iskolában volt pár fertőzött de direkt fertőzöttet írtam és nem beteg, szóval előbb utóbb lesz mindenhol de az életnek mennie kell tovább.
Infuelnza vírusnál miért nem zártak be semmit mikor kb hasonló a halálozási adat mint egy komolyabb influenza szezonban.
Sok országban ahol még elérhetővé tették a halálozási adatokat a tavalyi vagy tavaly előtti influenza szezonban is kb ilyen mértékű volt sajnos a halálozás.
A digitális oktatás színvonala meg sem közelíti azt a színvonalat, amit egy rendes iskolai körülmények között biztosít az iskola. Mellesleg aki gyakorlatot tanul, az nem tudom hogy tud otthonról tanulni... Neki lehet állni villanyszerelő tanulóként otthon gyakorlatozni a hálózaton, vagy anyukán egy orvostanulónak, de nem hiszem, hogy kéne... Meg aztán nem minden diák zseni, hogy önmaga olyan szinten el tudja sajátítani az anyagot, mintha órán magyaráznák el megfelelő körülmények között.
Egyébként meg dolgozni a szülők járni fognak, emberek járni fognak, bevásárolni muszáj, tehát igazából teljesen mindegy. Ahhoz, hogy meg lehessen állítani egy ilyen fertőzést, ahhoz mindent be kéne zárni és mindenkinek otthon kéne maradnia. Akkor meg éhen halnának meg az emberek és abból több halott lenne, meg nincstelenné váló ember.
Meg aztán az emberek 80 százaléka átesik rajta simán, nem lesz belőle semmi baja, szóval azért annyira nem kell vészharangot kongatni szerintem. Erre mifelénk például és ott most százezres nagyságrendű emberszámról beszélek, pár embert lehetett hallani, hogy az volt, de mindenki jól van, könnyen átvészelte.
2-3 utána olvastatok, hogy mi a helyzet most? Nem ártana tájékozódni, mert sokan még mindig azt szajkózzák, amit a kínaiak behazudtak a világnak a járvány kezdetekor, hogy ez csak egy influenza. Meg az influenzában is többen meghaltak. De ez nem igaz! Ráadásul úgy, hogy a z influenza teljesen szabadjára van engedve, se maszk, se semmi. Most meg huszon, harmincéves, egészséges fiatalok halnak meg. Kapjatok már észbe!
A kérdésre felelve, nem lesz itt bezárva semmi, nézd meg a válaszokat, senki nem veszi komolyan. Ha bezárna valamit, még kimennének tüntetni, hiszen eddig is az volt a legnagyobb bajuk, hogy a maszk kényelmetlen.
Szia
Tavalyi meg tavaly előtti halálozási adatok németeknél még elérhető.SOk országban ahol tudták leszedték az ilyen híreket már alig lehet találni ilyen cikket hol miben mennyi ember halt meg.
Nos ott volt egy év mikor az influenza szezon több embert vitt el mint eddig ez a mizéria.
Még a youtubeon is fenn volt több orvos is beszélt erről.
Azt hiszem német nyelvű volt vagy angol.
Ez nem influenza ki állítja?maximum hasonló. ezt írja mindenki.Meg azt hogy lehet van pár százalékos eltérés hol milyen az emberek egészségi állapota és az egészségügy helyzete de majdnem hasonló a halálozási arány.
hasonló hozzá még a tünetei is.
"Most meg huszon, harmincéves, egészséges fiatalok halnak meg."
Honnan tudod, hogy tényleg meghaltak huszon, harmincévesek? Honnan tudod, hogy valóban abban haltak meg? Honnan tudod a körülményeiket? Próbálj meg nem kezeltetni egy teljesen már kórokozó által okozott tüdőgyulladást, ne fordulj orvoshoz, ne szedj gyógyszert. Szerintem simán előfordulhat, hogy meghalsz... Nem kell hozzá korona. Nem kétlem, hogy létezik, azt sem, hogy halnak bele emberek, de rákban is halnak meg fiatalok, meg szívinfarktusba, szóval sajnos bárki meghalhat bármiben éppenséggel akárhányévesen.
És miféle tájékozódásról beszélsz? Honnan tudod, hogy amit mondanak, az minden úgy van, ahogy mondják? Én a tapasztalatokra hagyatkozom. Az pedig az, hogy az én környezetemben egyáltalán nem jellemző a korona vírusfertőzés, akik meg voltak, azok meg simán átvészelték. Az én környezetemben senki nem halt meg koronában, egyéb más betegségekben annál inkább.
Én meg járok kórházba, sajnos, és még az ottani dolgozók is erősen be vannak tojva tőle, de biztos te jobban tudod. Gondolom elvakult Gödény-hívő vagy.
Amúgy nem annyira jellemző plusz 20 fokokban, hogy tüdőgyulladásban meghalnak 20 éves emberek, de biztos csak hazudnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!