Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szlovákiában már zárják a...

Szlovákiában már zárják a középiskolákat?Magyarországon mikor kap észbe a kormány?

Figyelt kérdés

[link]

A Fidesznek úgy tűnik nem fontos a Koronavírus fertőzősének lelassítása.Máskülönben rég bezárta volna a középiskolákat, egyetemeket.

Egyedül az általános iskolákat kellene nyitva hagyni.

Egy gimnáziumi tanuló, egyetemista tud otthonról tanulni.

Azonnal be kell zárni az iskolákat Magyarországon is!

2020. okt. 11. 17:13
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%

#18 "De márciusban leginkább az volt, hogy a tanárok áttolták a szülőkre. Ezért lázad most mindenki, pedig igazából a gyerek és tanár dolga, nem a szülőké."

És hogy gondoltad azt, hogy a gyereked ott van a te lakásodban és nem az iskolában a tanárral, mégis hogyan fegyelmezze, vegye rá hogy csinálja meg a feladatot, nyissa meg a könyvét vagy egyáltalán, hogy figyeljen?

Akkor a tanár dolga ha ott vagyunk együtt az iskolában. Ha a gyerek nincs ott - akkor az bizony már a szülő dolga IS lesz.

Valójában akivel az iskolában nincs gond, azzal a digitális oktatás alatt a szülőnek sem volt. Ott tapasztalhatott a szülő gondot, ahol a gyerek az iskolában is kihívás a pedagógusnak. Most legalább láthattad milyen a gyereked valójában amikor neki tanulnia kellene.

2020. okt. 12. 19:39
 22/24 anonim ***** válasza:
Nem mehetsz be a kórházba, nem mehetsz el orvoshoz, kint kell várnod télen-nyáron, hidegben-melegben az utcán, telefonon diagnosztizál az orvos, pedig előírják, hogy kötelező a maszk, mert az megvéd. A kórházban, meg az orvosnál nem? Érdekes... Na ennyit, hogy ezek a kötelező szabályok mire jók... semmire. Hiába húzom fel azt a nyamvadt maszkot a boltban, ha a boltba belépés előtt teliköhögtem és telitüsszögtem a kezem és utána azzal fogdosok össze mindent. Nem lehet napi hosszú órákon át maszkban lenni, mert valakinek abban kell, le fogja venni, nem fogja előírásszerűen hordani, mert oxigénhiányos állapotba fog kerülni. Ez nem arról szól, hogy kényelmes-e vagy sem. Hanem hogy pár perce nem jelent gondot, de egész nap benne lenni igen is oxigénhiányhoz vezet. Saját bőrömön tapasztalom. Eleinte majd megfulladtam benne, de megszoktam. De minden nap végén érzem az oxigénhiányt, hideg reggelen fáj a tüdőm a hideg levegőtől, folyamatosan folyik az orrom a maszkban, holott nem vagyok beteg és szédülök, fáj a fejem a nap végére. És hozzáteszem, hogy február óta még csak náthás sem voltam. Na, ez vajon egészséges? Tényleg ez kell? Mert nekem nem. Elegem van belőle. A digitális oktatás alatt, dolgoztam, háztartást vezettem és tanítottam a gyerekemet, mert nálunk nem volt skype, meg ilyenek, feladták mit kell csinálni, én meg elmagyaráztam a gyerekemnek, mert alsós, nem egy önálló középiskolás, nem egy színötös tanuló, nehezebben megy neki a tanulás, plusz munkát vállaltam, mert kevesebb pénz jutott a vírus miatt. Napi 12 órában nyomtam. Köszönöm szépen, tartsák csak nyitva az iskolákat! A gyerekek iskolán kívül is találkoznak, a szülők ugyanúgy eljárnak dolgozni, boltba, hozzáteszem, hogy az idősek is járnak boltba, egymáshoz beszélgetni, stb., szóval nem az iskola csak a veszélyforrás. Én azt gondolom, hogy aki annyira fél, maradjon otthon. Persze, ha van miből... mert nekem nem lenne miből itthon ülni munka nélkül...
2020. okt. 13. 18:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Bezárták már, de úgy gondolom túl későn..
2020. nov. 23. 23:54
 24/24 anonim ***** válasza:

Nem leszel tőle oxigénhiányos. Számtalan orvosi kutatásban elmagyarázták már. Kényelmetlen, meleg, büdös, igen.

8 napig feküdtem kórházban, még abban is kellett aludni, és élek. Az orvosok, nővérek is folyamatosan hordták, ők meg már hónapok óta élnek, és nem haltak meg oxigénhiányban. Hagyjátok már abba ezt a m.arhaságot!

2020. nov. 24. 20:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!