Kikapott a fidesz Sátoraljaújhelyen amit 1998 óta vezetett (!). Elindult a párt a lejtőn?
"A zempléni Sátoraljaújhelyt 1998 óta a Fidesz vezeti. A legutóbbi önkormányzati választáson se fért semmi kétség a győzelmükhöz.
"Független jelölt verte a fideszest a júniusban még teljesen fideszes Sátoraljaújhelyen"
Bárcsak elindult volna a lejtőn és ahogy a 10-es írta jól, "rohad a narancs"... deee én pesszimista szurkoló vagyok, szerintem ez a Fideszes vereség még nem jelez előre semmit, pl. 2010 és 2018 között szinte az összes időközi önkori és országgyűlésit elvesztették és még is 2024-ben 2/3-dal itt vannak még...
2025 január 12-én lesz Kiskunmajsán időközi választás, egy nagyon vér Fideszes településen, Fidesz meg a 2RK Vona Gábor pártja indul, na ha ott veszít a Fidesz Vonával szemben, akkor már tényleg határozottan kijelenthető, hogy baj van Fidesz szempontból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!