Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van olyan párt, ami eltörölné...

Van olyan párt, ami eltörölné a beleegyezési korhatárt a szexben?

Figyelt kérdés

ma 13:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
24%
Dk,momentum.talán
ma 13:14
 2/14 A kérdező kommentje:
A 2000-es években volt pár tag az SZDSZ-ben akik azt mondták, hogy a korhatár megléte az amerikai puritanizmusból ered és nekik pozitív gyerekkori szexuális élményeik voltak a 70-es években.
ma 13:16
 3/14 anonim ***** válasza:
19%
az szdsz szellemi örököse jelenleg a tisza
ma 13:17
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
Miért érdekel? Pedofilnak tetszik lenni és keresed a neked megfelelő pártot? Nem fog sikerülni. A pedofilokat még a börtönben a gyilkosok is leköpik.
ma 13:38
 5/14 anonim ***** válasza:
44%
#1 Pont ellenkezőleg. Olyan javaslatot nyújtottak be, aki felemelné a beleegyezési korhatárt, de a hirhedt gyermekvédő kormánypártunk, a Fidesz elutasította ezt, és azóta sem tett semmit ezugyben.
ma 13:40
 6/14 anonim ***** válasza:
36%

#5 Mutasd már meg nekem azt amikor elutasítottak ilyen javaslatot. Mivel a legutóbb épp az alkotmánybíróság kényszerítette ki, hogy az azonos neműeknél is legyen ugyanakkora - 14 év - a beleegyezési korhatár.

Amúgy értelmes ember ma nem támaszt olyan követelményt ami miatt utána tömegével lehetne tiniket a bíróság elé rángatni. A család felelőssége, hogy a fiataljára figyeljen és úgy nevelje, olyan körülményeket teremtsen számára, hogy az ne is akarjon szexuális kapcsolatot létesíteni túl fiatalon. Aztán, hogy sikerült-e az már csak a jövőben derül ki.

ma 13:45
 7/14 anonim ***** válasza:
59%
Már a 14 is túl alacsony
ma 13:48
 8/14 anonim ***** válasza:
51%
A kdnp-s papok
ma 13:49
 9/14 anonim ***** válasza:
29%

"#1 Pont ellenkezőleg. Olyan javaslatot nyújtottak be, aki felemelné a beleegyezési korhatárt, de a hirhedt gyermekvédő kormánypártunk, a Fidesz elutasította ezt, és azóta sem tett semmit ezugyben."

én meg arra emlékszem hogy a politikailag megboldogult donáth anna hosszasan magyarázta a különbséget az ebeofília és a pedofília között

ma 13:49
 10/14 anonim ***** válasza:
20%
7/7 anonim Nem tudom mikori jogszabályok. Azt sem tudom, nem is érdekelt 14 évesen, hogy volt é egyáltalán egyáltalán szabály, de 70-es években 14 évesen nagyon ment a házibuli és vele a szex is. Szerintem, a 12-15 évesek, most sem bújják a jogszabályt, hogy lehet, vagy nem.
ma 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!