Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Biztos, hogy nekünk ezekkel...

Biztos, hogy nekünk ezekkel kell szövetkeznünk? Gondoljátok, hogy velünk jobban fognak bánni? (oroszok kegyetlenkedései)

Figyelt kérdés
[link]

ma 12:21
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
45%
érdekes, hogy amikor a baloldali horda rombolta végig budapestet, akkor orbán nem támadt egy attól független tömegre lovasrohammal
ma 13:40
 12/20 anonim ***** válasza:
34%

Sajnos ilyen a háború, az ukránok sokkal rosszabbak, fanatikusabbak, kulturálatlanabbak, sokkal több felvétel van ukránokról. Rögeszméjük hogy megtámadták őket, horogkereszttel grasszálnak. A háború ilyen. Semmi bajuk nem lesz a tetteseknek. A mesterlövészeket vagy akik már öltek, aztán megadják magukat, alapból meg szokták ölni más háborúkban is.

A 2. Vh-ban ipari méretekben ölték a németeket, esetleg mert fekete ruhájuk volt, vagy ss-ben voltak, a civileket is. Az egyik helyszínen pl 500 hadifoglyot öltek meg az amcsi demokraták.

ma 13:42
 13/20 anonim ***** válasza:
38%
Azt ugye tudod hogy ennek a cikknek nincs valóságalapja?
ma 13:43
 14/20 anonim ***** válasza:
19%
Amúgy az izraeli zsidók is számolatlanul ölik a civileket. Ha neglátnak egyet, könnyen megölhetik. Egyszer 3 kiszabadult zsido túsz próbálta napokig megadni magát, levetkőztek, írogattam molinókra, de megölték őket. Ők tudták, milyenek a honfitársaik. 5 éves gyerekeket is simán leszednek messziről. Ha egy szadista, gonosz ember a katona, akkor ez van. Izraelben pedig nagyon sok ilyen van, ilyen az átlag.
ma 13:46
 15/20 anonim ***** válasza:

#15 Azt az "aprócska" tényt kifelejtetted a sztoridból, hogy sajnos az izraeliek megtanulták, hogy bizony az ellenségük az használ 5 éves gyerekeket is élő bombaként és minden gond nélkül bezavarja az elfogottakat, a nőket, gyerekeket is a számukra ellenséges emberek - nem csak katonák közé és akkor robbantja fel a rájuk szerelt bombákat. Nagyon sok áldozat volt már így.

Az a 3 szegény túsz pedig nem különbözött akkorra már kinézetben azoktól akik épp megölni akarták őket. Valóban hibáztak, de ezt innen, a békés fotelodból ülve elítélni nem csak ostobaság de patkányság is. Tuti nem hogy jobban nem csináltad volna, az első percben összecsinálod magad és elfutsz ha veszélyben találod maga, nem hogy egy háborúban.

ma 13:55
 16/20 anonim ***** válasza:
38%
Fenntartásokkal kell kezelni minden információt, mivel még a legnyilvánvalóbb esetek is lehetnek az aktuális propaganda manipulációi. Több olyan ukrán felvételt láttam, amin az oroszok megadott státuszú ukrán katonát öltek meg. Már ott sántít a dolog, hogy ezeket a felvételeket oroszok készítették, akkor miért adnának ki egy nyilvánvalóan háborús bűn bizonyítékot? Végül előbányásztam a net bugyraiból az eredeti vágatlan verziót, és azon látszott, hogy az ukrán katonák egy része csak látszólag adta meg magát, egy óvatlan pillanatban előrántott valamelyikük egy fegyvert, és megpróbálta lelőni a foglyul ejtő orosz katonákat. Ilyenkor, gondolom a tapasztalatok alapján, a ruszkik nem tököltek, kitáraztak az egész csoportra. Több ilyen manipulált láttam az oroszok gonoszságáról, hogy rakétákkal lőtték a gyerekkórházat, közben a repeszek jól láthatóan a patriot légvédelmi rakéták toltetei voltak, vagy amikor iskolát iszkandereztek le, közben meg több száz ukrán katona volt bebútorozva a tornaterembe, és rendszeres ki-be katonai mozgás volt.
ma 14:02
 17/20 anonim ***** válasza:

Több száz évnyi feljegyzés van arról, hogy az oroszok mennyire emberállatok, bármennyire is próbálják itt védeni az orosznál is oroszabb magyarországi rajongók. Persze nem kell megfoghatatlan történelmi példákig menni. Számtalan videó van fent az interneten, hogyan randalíroznak részeg oroszok. Dolgoztam anno több orosszal is, szinte mindegyikük nagyon primitív volt. Az egyik orosz csaj az üzemben például két-három naponta cserélt bugyit. Volt egy ruszki hapsi, nagy vallásos ortodox volt, és csak vasárnap este volt hajlandó fürödni. Emellett állandóan hangoskodtak a szállón, minden éjszaka ment a duhajkodás, a részegedés, nemtől és kortól függetlenül. Magyarországi cigányok is voltak azon a munkahelyen, azok ártatlan szüzek voltak a ruszkikhoz képest. Dolgozni se lehetett velük, mert állandóan kötekedtek, okoskodtak. A mentalitásuk borzalmas. Ránk magyarokra mondták azt, hogy mi vagyunk a túl besavanyodottak. Igen, be vagyunk savanyodva, mert részegen nem hánytuk, meg sz@rtuk össze a munkásszalót. Amióta ismerem e derék néplelket, csak azt tudom mondani a ruszkipártiaknak, hogy akkor menjenek ki Oroszországba, nézzék meg milyenen. Utána pofázzanak.

Biztos van kivétel, de ahányszor én eddig oroszokkal találkoztam, mindig csalódtam, természetesen negatív értelemben. Messze állnak az európai gondolkodástól, de még az ázsiaitól is.

ma 14:27
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

Az ukrámok is ilyenek, valószínűleg rosszabbak. Sokkal több felvétel van róluk. Talán erre adott válaszok ezek. Meg mit keresnek az orosz donvaszban vagy kurszkban?

15, én egy izraeli vagy ukrán helyében a társaimra lőnék, hisz ők a háborús bűnösök, de már a hohol sorozók is kapnának egy sorozatot, sőt a tömeggyilkos Zelenszkijt is megpróbálnám kinyírni.

ma 14:55
 19/20 anonim ***** válasza:

Egy civilizált nép erre azt mondaná, hogy: "Eddig és nem tovább".

Ismétlem: egy civilizált nép...

ma 15:09
 20/20 anonim ***** válasza:

A cikkben az szerepel, hogy "hét centivel alacsonyabb lett a hadifogságban az ukrán katona"

Ezt hogy kell elképzelni? Vágtak le a lábából vagy mi?

ma 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!