Én abszolút Ukrajna párti voltam de ezek itt a twitteren olyan dolgok hogy bár nem lettem Putyin párti de őszintén szólva innentől levettem a zászlójukat.
Mondjuk a zászlót eddig sem kellett volna nagoyn lengetned. Nem mész vele semmire, egy háborút meg el lehet ítélni úgy is, hogy nem pártoskodsz.
Amúgy nézz meg pár hasonló anyagot az oroszokról és annyi. Ők is dobálják a bombákat óvodákra (a múlthéten pl közel 200 gyereket öltek meg egyetlen bombázással) és nem kell félteni őket sem.
Az erőszakot ítéld el, ne az országot.
2022. márc. 29. 18:02
3/14 anonim válasza:
Bocs de aki nem csak a mainstream media ukran propagandajat hajlando latni az eddig is tudott ilyenekrol. Az ukran miliciak pokolbeli remtettei meg regen folynak az sem a mostani haboru eredmenye egyaltalan. Csak ezek valahogy ennek a sok bekeparti emberkenek sosem utottek meg az ingerkuszobet. Csak az hogy putyin megindult. Miert? Miket tett eddig a zelenszky rezsim? Miket tettek az ukranok? Kit erdekel az. Sajnos ilyenek az emberek. 😢
2022. márc. 29. 18:05
4/14 anonim válasza:
Eddig sem voltam ukrajna mellett, hanem oroszország ellen. De amúgy mit vártak, hogy majd tártbkarokkal várják őket, amiért megtámadták a hazájukat, és több ezer honfitársukat ölték meg? Ott kőkemény háború van, ami egyre inkább elfajul, és gyanítom, hogy a másik oldalon se bánhatnak jobban a foglyokkal.
2022. márc. 29. 18:12
5/14 anonim válasza:
Az azov legiorol olvass kicsit utanna, hogy pontosan kik is ok mennyire kepviselik ukrajant ugy egyaltalan, a mukodesuk 2016 ota autonom lenyegeben ok azota harcolnak az orosz "szeparatistakkal" (civil ruhas orosz katonakkal), igen neonacik, itthon is vannak neonacik, meg se ez alapjan itelunk meg egy nemzetet nem gondolod.
Ekozben az orosz hadsereg civileket gyilkol egy idegen orszag foldjen.
En tovabbra is ukran parti vagyok, pedig lattam mar ezt a videot, de ha a brutalitas erdekel linkelek neked szivesen halott ukran civileket meg epp lehasadt labbal ordibalo oreg ukranokat.
2022. márc. 29. 18:14
6/14 anonim válasza:
Nem tudod belinkelni másik oldalról?
Mert mocsok fidesz oldalt nem nyitok meg és nem fogadok el cokikat sem nézésert cserebe.
Köszi.
7/14 anonim válasza:
"több ezer honfitársukat ölték meg?"
Most az ukránok által megölt orosz ajkú ukránokra gondolsz, vagy az oroszok által megölt ukrán katonákra?
8/14 anonim válasza:
Nem kötelező egyik oldalra se állni, mindkettő szar. Mi van, ha utálom az oroszokat is, meg az ukránokat is?
2022. márc. 29. 18:16
9/14 anonim válasza:
A videó kamu, nagyon amatőr munka. Egyrészt az Origo a vágott videót osztotta meg természetesen, hiszen a teljes videóban nagyon egyértelmű, hogy megrendezett, propagandacélokra készült videóról van szó. A teljes videóban látszódik, hogy az egyik "ukrán" őrön, aki kb 3 képkocka erejéig látszódik, egy fehér szalag van a karján, amit csak az oroszok hordanak. Ezen túl a videóban oroszul beszélnek, pár nevetségesen bénán odabiggyesztett ukrán kifejezéssel, rossz kiejtéssel, erős orosz akcentussal. A sebeken található kötés teljesen tiszta, mintha a videó felvétele előtt közvetlenül kötözték volna be a "sebeket". Amikor a katonákat lábon lövik, a becsapódó lövedéknek egyrészt fel kellene vernie egy kis port, másrészt nyomot kellene hagynia, harmadrészt pedig a vérnek ki kellene fröccsennie a sebből, ezek közül egyik sem látható a videóban.
2022. márc. 29. 18:24
10/14 anonim válasza:
Jaja, barcsak fake lenne, akkor a zelenszky rezsimnek sem kellett volna ra reagalnia mert ez mar akkora gaz ugyebar.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!