Van olyan aki már nem Ukrajna párti többé a nyilvánosságra került kegyetlenkedések miatt?
Figyelt kérdés
Én abszolút Ukrajna párti voltam de ezek itt a twitteren olyan dolgok hogy bár nem lettem Putyin párti de őszintén szólva innentől levettem a zászlójukat.
2022. márc. 29. 17:57
11/14 anonim válasza:
Nem bántanák az orosz katonákat, ha hazatakarodnának.
Nyilván én sem kínálnám sörrel, aki bombázza a hozzátartozóimat.
12/14 anonim válasza:
A lábonlövéses kamu videó, a másik már nem biztos. Ettől még nem bánnak kesztyűs kézzel egyik oldalon sem a hadifoglyokkal - pontosabban egyik háborúban SEM szoktak. Ha lábon nem is lövik őket, de kapnak bőven ütést-rúgást, meg valószínűleg mindkét oldalon dívik a hadifoglyok szimpla helyszínen történő agyonlövése is.
13/14 anonim válasza:
Ahaaa ha a vidi igaz lenne nem fake orosz propaganda akkor:
Akik egy idegen országba behatolnak hogy ovikat bombázzanak le és civileket öljenek örüljenek hogy lábon lettek lőve és nem főbe.
Ha az én gyerekeim halnak meg az oroszok által ledobott vákum bombáktól fel is darabolom az összes oroszt akit csak meglátok, az hogy te kenyérrel és sóval fogadnád őket....
Mindig is voltak kollaboránsok, általában jól mutattak a lámpavasakon....
14/14 anonim válasza:
Én a magyarellenességük miatt eddig sem bírtam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!