Orbán Viktor kiadta, hogy rendbe kell tenni a forintot, most adjam el az eurót?
Figyelt kérdés
Vissza fog menni 380-390-es sávba a jegyzés ez miatt ?? Elégsok eurót felhalmoztam, sokat bukok, ha visszaerősödik.ma 11:25
2/18 anonim válasza:
Orbán már nagyon sokmindent mondott életében... Te hiszel még a mesékben?
3/18 anonim válasza:
Az euró hamarosan be fog dőlni és az utcán fogják söpörni mint régen a Pengőt. Szerintem ne add el! Szeretnék röhögni rajtad.
4/18 anonim válasza:
Orbánnak azt sem szabad elhinni, amit kérdez. Egyrészt cigány, már eleve ezért hajlamos a nagyot mondásra. Másrészt saját bevallása szerint skizó, sőt ne arra figyeljünk, amit mond, hanem amit tesz.
5/18 A kérdező kommentje:
Kíváncsi leszek, Varga Mihály talán tényleg rendbe teszi a forintot. Én egy stabilabb, folyamatosan, de kis mértékben gyengülő forinttal ki tudnék egyezni, tehát kb. 10 ft/év az euróhoz képest. Sokan riogatnak 500 ft-os euróval is különben.
ma 11:55
6/18 anonim válasza:
Ha Orbán ezt mondta, akkor inkább venni kéne eurót. Mert amit Orbán mostanában mond abból soha nem valósul meg semmi. Az utóbbi 10 ígéretéből 10 nem valósult meg. Teljesen kókler, paprikajancsi, alkalmatlan dagadt vénember.
7/18 anonim válasza:
"Varga Mihály talán tényleg rendbe teszi a forintot"
Ahhoz további kamatemelésekre lenne szükség és már a mostani kamatok miatt is ekézik Matolcsyt. Varga Mihály nem fog semmit rendbetenni.
"Én egy stabilabb, folyamatosan, de kis mértékben gyengülő forinttal ki tudnék egyezni, tehát kb. 10 ft/év az euróhoz képest."
Neked ez jó mert euróban tartod a megtakarításaidat, de az országnak rossz.
8/18 anonim válasza:
Jelenleg nincs olyan rövidtávú gazdasági folyamat, ami a forint erősödését vetítené előre.
9/18 anonim válasza:
egyik ismerősöm 20 millió forintot váltott 450-en, mert lesz az még 500 is :DD
10/18 anonim válasza:
9-es
És lesz is. Fogd csak meg a sörét a forintnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!