Miért zavarja az embereket, hogy Orbán több, mint 600 ezerrel felemelte a havi fizetését és így már havi 5 millió 700 ezer forintot keres? Pl. a miniszterek semmi emelést nem kaptak. Irigyek az emberek, vagy miért?
Hány embert zavar?
Jó, ha a lakosság 10%-a értesült egyáltalán erről. Ebből is csak kevesebb, mint a felét zavarja szerintem.
Miért érdekel téged, hogy egy kisebbséget ez zavar?
Miért nem foglalkozol inkább értelmesebb dolgokkal?
A nyugdíjemelés + ez a mostani emelés nyílt beismerés, hogy sz6rban van az ország, nehéz a megélhetés.
De a propaganda szerint minden dübörög és hatalmas a jólét.
Hát érdekes dolgok ezek mindenesetre :)))
#4 - És a legnagyobb infláció is a régióban.
Egy számot mindig ki lehet emelni, amiben a rendszer jól teljesít.
3 Akik ezt nekem szóba hozták mind zavarta.
Nem tudom lehet vidéken nem jut el a faluk népéhez. De itt a városban más a helyzet.
Én foglalkoznék értelmesebb dolgokkal, de jelenleg akkora az infláció és a fizetések értékének esése hogy ezzel kell foglalkozzak, hogy valahogy többet keressek és megéljek, legalább annyit mint egy titkár a parlamentben.
Volt aki megkísérelte megakadályozni? Valahogy nem hallani ilyenkor az ellenzéki nyüszit, mert a saját fizetésük is növelve lesz cserébe. Ebben nincs vita.
A nép meg levan szarva, ahogy mindig.
Én a közszféra bérrendezése után szívesen látnám még a bérek miniszterelnöki fizetéshez kötését.
Tehát ha a miniszterelnök úr fizetése emelkedik akkor a közszolgák fizetése ugyanolyan mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!