Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menczer Tamás és a Fidesz...

Menczer Tamás és a Fidesz szándékosan a szír menekültekre fogja a magdeburgi gázolásos esetet?

Figyelt kérdés

Szerintük "ballibsi kacsa és kamu" hogy egy 2006-ban betelepült szaudi orvos okozta a gázolást, aki iszlám ellenes volt, de kábítószer hatása alatt állt.

A Fidesz szerint egy "2016 óta ott tartózkodó szír illegális bevándorló okozta a terrorcselekményt"

dec. 22. 10:01
1 2
 11/14 Tuske29 ***** válasza:

Kedves kérdező!

Nem nézek M1-et,jelenleg a Roma-Parma meccset követem nyomon.

Hol írtam azt,hogy tökéletes kormányzás van?Ugyanúgy megfogalmazok éles,kemény kritikát a facebook-on.

Nagyon naív vagy,ha azt hiszed,hogy majd egy olyan párt vezetője fogja megváltoztatni a dolgokat,aki egy időközi választáson sem mer jelöltet indítani.

dec. 22. 13:18
 12/14 A kérdező kommentje:

Jópofa vagy, hogy kerülöd a kérdéseket.

Te is azt teszed, mint a Fidesz, visszavagdalózol.

Sehol nem írtad, tény és való, de a kommented a Fidesz mellett szól.

Ja és te kérdőjelezted meg a jogállamiságot, mondván "milyen diktatúra van itt".

Nos megsúgom!

Voltam október 23-án a Millenárison, hogy megtekintsem az ottani rendezvényt, ünnepséget.

Mit is mondjak... Valton biztonsági szolgálat és a Rendőrség őrizte a területet, belépni akárki nem léphetett be, kizárólag narancssárga karszalaggal léphettél be, standoknál nem lehetett kapni karszalagot.

Kérdem én, hogy jutottak hozzá?

A másik, egy standon olyan kokárdát láttam, amin Orbán Viktor képe van.

Ez mi, ha nem személyi kultusz?

Továbbá turstabuszok érkeztek az ország számos pontjáról, valamint Székelyföldről és Erdélyből is.

Aki ott volt a kommentelők közül, nyilván ők is megtapasztalták, hogy valami nagyon nincs rendjén.

Egy országos rendezvénysorozaton ilyen máshol nem volt, csak a Fidesz körében.

A Metropol újság így írta az ünnepi előtt pár nappal... "A Millenárison megtartandó Október 23.-i rendezvényre mindenkit szeretettel várunk!"

Ja, mégsem mindenkit... Csak aki regisztrált a Fidesz oldalán és hozzájutottak a karszalaghoz.

Ez ám a "demokrácia" 😂😂😂😂😂😂

dec. 22. 13:40
 13/14 Tuske29 ***** válasza:

Úgy voltál te a Millenárison október 23.-án,ahogy én.Azaz sehogy.

A rendezvénybiztosítással újat nem mondtál,minden kormányközeli eseményen ők vannak.(Mármint a Valton.)

A Tisza-rendezvényen meg vehettél pulcsit,rendszerváltós bögrét,kitűzőt és hasonlókat.Nyugodj meg,oda is voltak buszoztatva az emberek.

Aki meg megvette a Viktoros kokárdát...hát maradjunk annyiban egy-két koki annak is kijárna.

Nem kerültem ki a kérdéseket,válaszoltam azzal,hogy én is kritikus vagyok.

dec. 22. 14:03
 14/14 A kérdező kommentje:

Nem muszáj elhinned, hogy ott voltam.

Vagy talán tudod, hogy ki vagyok én, hogy merre jártam?

Akkor is, megkérdőjelezted a jogállamiságot, azt hiszed, hogy nincs diktatúra... De van!

Csak nem olyan formában, mint Észak-Koreában.

De a rendszer bizonyos szinten hasonló.

Míg Észak-Koreában az USA a fő ellenség, addig itt az Európai Unió.

dec. 22. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!