Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Menczer Tamás szerint Magyar...

Menczer Tamás szerint Magyar Péter miatt haltak meg emberek Magdeburgban. Egyetértesz?

Figyelt kérdés
"A Spiegel azt írja, a férfi a szaúd-arábiai Hofuf városában született, és 2006 márciusában érkezett Németországba tanulni."

ma 11:03
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
16 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
78%
Senkit sem érdekel Menczer Nevesincs Tamás vergődése.
ma 11:07
 2/12 mindentudó99 ***** válasza:
94%
Nem. A gázoló miatt haltak meg
ma 11:07
 3/12 anonim ***** válasza:
10%
Nem mondott ilyet.
ma 11:08
 4/12 A kérdező kommentje:

#4:

"Magyar Péternek! Ha hibázol, emberek halnak meg! Ez a bevándorlás. Egy őrült terrorista most Magdeburgban mészárolt!"

ma 11:12
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Menczer egy szánalmas bohóc!
ma 11:14
 6/12 anonim ***** válasza:
82%

Menczer azt írja, hogy nemet kell mondani a bevándorlásra.

Járt már ez az ember este a 6-7-8. kerületben? Ezt amúgy a propagandát zabáló összes fideszestől ugyanígy megkérdezném. Mert múltkor én nőként örültem, hogy nem voltam egyedül és hogy jöttek értünk kocsival. Nem romkocsmában ittam, hanem a Zeneakadémián voltam este 8-kor, tehát annyira nem későn. Tele van a belváros csapatba verődött, nulla viselkedési kultúrával bíró arabbal. Nem cigók, azt már kb. megszoktuk. Ezeket ki engedte be? Magyar Péter? Az ellenzék? Manfred Weber? Hol a magyar rendőrség? Budapest már nem Magyarország, hogy nem terjed ide ki az ellenőrzésük?

Középosztálybeli, 35 éves, egyetemet végzett, magyar nőként miért kell rettegnem az utcán és beszólásokat elviselnem a koszos araboktól a "fúdebiztonságos" Magyarországon, miközben a Zeneakadémiáról jövök ki az idősödő édesanyámmal? Orbán és Menczer így védenek meg?

Idő kérdése és nálunk is lesz ilyen, mint Magdeburgban. Vagy csoportos nemi erőszak. Majd azért is Brüsszel lesz a felelős.

Unalmas már ez a komcsi retorika. Akkor volt mindenki "jugoszláv kém". Ma ugyanez, csak "brüsszelita" kém. Lényeg, hogy az is és most is teljesen elrugaszkodott a valóságtól.

ma 11:27
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
A gyilkosok a német kormány politikusai és az ő szavazóik.
ma 11:33
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

#5 Mutasd már meg nekem szegény olvasni tudó embernek, hol is van ebben a mondatban olyan, hogy "Menczer Tamás szerint Magyar Péter miatt haltak meg emberek Magdeburgban. ".

Segítek kicsit, mert láthatólag 4 rövid mondatot is nehezen értelmezel: nincs benne ilyen.

ma 11:34
 9/12 A kérdező kommentje:

"nincs benne ilyen"

Akkor mit mutassak meg neked?

ma 11:37
 10/12 anonim ***** válasza:
32%

#7 Szóval így, hogy az illegális migrációt nem engedik, így is sok a gond az idegenekkel egyes városrészekben, neked "logikusan" az jön le, hogy akkor felesleges az illegális migráció ellen küzdeni, lehet szabadon engedni hogy bárki bejöjjön.

Tényleg?

Nesze sánta, itt egy púp. Akkor már mindegy alapon? Kicsit sem dereng, hogy ha az illegális migráció nélkül is már ilyen nagy a probléma akkor végképp neki van igaza és meg kell akadályozni, hogy még többen legyenek?

ma 11:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!