Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan kellene kezelni ezt a...

Hogyan kellene kezelni ezt a tiszás szomszédot?

Figyelt kérdés
Középkorú, kicsit idősebb úr. Egy társasházban lakunk, ha találkozunk váltunk egy-két szót. Az utóbbi időben sajnos teljesen belehabarodott a Tisza Pártba, leginkább Magyar Péterbe. Követi, szinte percről percre tudja hol járt aznap és mit mondott. Ezzel nem lenne gond, de mindezt erőszakosan propagálja, mintha meg akarná téríteni a másik embert, hogy ha más nem úgy látja mint MP, vagy nem őrá szavaz, akkor elkárhozik, az ország meg tönkre megy. Na most én a kormánypártra szavaztam, de nem agitálok erre senkit meg nem nézek hülyének senkit ha nem a Fideszre szavaz, én oda teszem az ikszet és ennyi. De ő? Hagyjuk rá inkább?
dec. 21. 21:48
1 2
 1/18 Tuske29 ***** válasza:
10%

Hagyd rá...majd felnyílik a szeme előbb-utóbb.

De ha mégse,akkor zavarj le neki egy-két kokit,hátha észhez tér! :D

dec. 21. 21:52
 2/18 anonim ***** válasza:
86%

Nekem az egyik nagymamám DK-s volt, ameddig élt.Előtte meg nagy MSZP-s.

A másik nagyi meg Fideszes volt.

Nem lehetett őket egy időben meghívni, mert úgy elküldték egymást a fenébe mindig, majdnem össze is verekedtek.

Hagyd rá, aki ennyire politikailag megszállott, azzal nem lehet semmit sem kezdeni.

dec. 21. 21:56
 3/18 Fsms ***** válasza:
70%

Azon csodálkozom, h fideszesként nem nyílt fel a szemed.

Csak néhány probléma: gyermekvédelem, kórházak, oktatás, MÁV, magas élelmiszer infláció, elszegényedett nyugdíjasok, folyamatos adóemelések,

az adóemelésekből adódó megfizethetetlen szolgáltatások bankolás.

Ha a Fideszre szavazol ezt támogatod.

dec. 21. 22:04
 4/18 anonim ***** válasza:
13%

"Ha a Fideszre szavazol ezt támogatod."

ha meg nem a fideszre szavazol ezek ugyan nem lesznek megoldva, sőt szarabb lesz jó esélyel minden egyes pontjában

"de legalább nem orbán"

hát ez a normális emberek többségének kevés

dec. 21. 22:08
 5/18 anonim ***** válasza:
81%
Tisztelettel és szabadsággal!
dec. 21. 22:08
 6/18 SzocdemOliver ***** válasza:
18%

Nekem sok DK-s ismerősöm van, nincs velük gond, értelmes emberek és nem erőltetik a politikai nézetüket másokra. Sokukról véletlenül tudtam meg, hogy a DK-val szimpatizálnak.

Sajnos a Tisza hívők többsége a 2010 előtti Fidesz 'hozz magaddal még egy embert' mentalitását képviseli. Erőszakosan próbálják meggyőzni a másikat, hogy támogassák a pártot.

dec. 21. 22:14
 7/18 anonim ***** válasza:
90%
A szomszédod legalább tesz valamit azért, hogy a választás után jobb irányba indulhasson az ország. Te nyilván elégedett vagy ezzel a fossal, amivé még Gyurcsányhoz képest is lezüllesztette a közszolgáltatásokat a választott pártod, de fogadd el, hogy mások jobbra vágynak, és tesznek is érte!
dec. 21. 22:57
 8/18 anonim ***** válasza:
6%

"A szomszédod legalább tesz valamit azért, hogy a választás után jobb irányba indulhasson az ország."

istenem, de brutálisan ostobák vagytok

dec. 21. 23:26
 9/18 anonim ***** válasza:
84%

"...az ország meg tönkre megy."

Miért, nincs igaza? Egyébként a propagálás soha sem jó, egyik oldalról sem, de tegyük hozzá, a kormánypárti oldalon legerősebb a propaganda, a kormánypárti szavazókat már meg sem említem, amikor már-már megverik a nem fideszest.

dec. 21. 23:33
 10/18 anonim ***** válasza:
11%

nagyon megy tönkre, a rendszerváltás óta kizárólag fidesz kormányok alatt volt bővülés

mert lehetett volna bővülni 2002-2008 között is, csak a lopás fontosabb volt. fiataloknak elmondom, hogy a 94-98as ciklusban is lehetett volna az emberek javára politizálni, de valahogy nem sikerült akkor sem

dec. 21. 23:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!