Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Egyetértesz azzal, hogy a...

SzocdemOliver kérdése:

Egyetértesz azzal, hogy a gyermekek politikai célokra való felhasználása is abúzusnak számít?

Figyelt kérdés

[link]

Tegye fel a kezét, aki még nem unja, esetleg nem undorodik attól, amit Magyar Péter egyes gyermekotthonok előtt művel. Tegye fel a kezét az is, aki azt gondolja, hogy a gyerekeknek politikai célokra való felhasználása (amit Magyar fideszes elvbarátai vezettek be) gyerekek érdekét szolgálja, szakmailag helyes, és nem az abúzus – Böjte óta jól ismert – formája.

Magyar szakemberekkel még nem beszélt, fogalma nincs a gyermekvédelmi rendszerről, az ajtóban rendezett cirkuszai taszítóak, az „ajándékozás” kísérlete képmutató. Magyar csak gátlástalanul visszaél az emberek gyerekek iránti szolidaritásával. Intézmények zaklatása nem szolgálja a gyerekek érdekeit, ha bárkit szeretne segíteni ajándékokkal, megtehetné.

Cirkusz és provokációk nélkül. Az ajándékozás keresztényi formája jól ismert a Bibliából, amikor nem tudja a jobb kezed, mit csinál a bal. Aki valóban ajándékozni akar önzetlenül, az nem kürtöltet maga előtt, hogy az embereknek tetsszen, hanem titokban cselekszi, s az ő mennyi Atyja pedig megfizet neki nyilvánosan. Aki kamerák előtt adakozik”, nem korrekt.

Ez a bibliai alapelv. Amit Magyar művel az undorító, utálatos.

dec. 21. 21:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Miért lenne baj ha a a Tisza párt adományokat szeretne átadni rászoruló, hátrányos helyzetben élő gyerekeknek? Inkább az a baj, hogy a kormány ahogyan csak tudja, ellehetetleníti ezt.

Arról nem is beszélve, hogy Pétert be sem engedik a különböző intézményekbe, mert próbálják elfedni az állapotokat és a magyar valóságot az emberek szeme elől.

Ha az intézmények jó állapotban lennének, beengednék Pétert bármelyikbe, ahogy külföldön működik.

Plusz sosem szabad felejteni az itthoni gyermekvédelem állapotát, elég csak a bicskei pedofilbotrányra gondolni.

dec. 23. 02:12
 12/16 anonim ***** válasza:

Azért pár gondolat az előttem szólókra reagálva…

1. Ne kapjanak “moslékot”, persze, de azért én emlékszem a 90 es években mit ettünk a suliban. Senkinek ne legyenek illúziói hogy az jobb volt. Kevés is volt meg szar is. A legtöbb gyerek csak turkálta meg ott hagyta. Felnőttünk? Fel!

2. A gyerek verésével nem értek egyet, de akinek van gyereke az most inkább “félrenéz” , vagy gyorsan valami másra gondol, mert eszébe jut hogy van az a pont amikor a tehetetlenség meg a megőrülés határa eljön, és nem folytatom.

Amúgy a mi generációnkat (70-80 között születtek) úgy elkalapáltak ha nem bírtunk magunkkal mint a rongy. Felnőttünk? Fel. Orvosok lettünk, pedagógusok, ügyvédek, szakemberek, stb. Nem helyeslem, csak megint az érem másik oldala.

3. Az nem úgy van hogy bárki bárhova csak úgy bemegy. Még egy szaros kollégium portáján is megállítanak hogy hova hova. Azért ezt tegyük helyre. Nem kell hogy MP legyél , próbálj bemenni a vízügyre azzal hogy ajándékot hoztál az irodistáknak. Majd írd meg mi történt.

dec. 23. 08:23
 13/16 anonim ***** válasza:

“Ne kapjanak “moslékot”, persze, de azért én emlékszem a 90 es években mit ettünk a suliban. Senkinek ne legyenek illúziói hogy az jobb volt. Kevés is volt meg szar is. A legtöbb gyerek csak turkálta meg ott hagyta. Felnőttünk? Fel!”

Felnőttél bizony, és milyen jó ember lettél 🤡

Neked szr volt, másnak is legyen az?

“Amúgy a mi generációnkat (70-80 között születtek) úgy elkalapáltak ha nem bírtunk magunkkal mint a rongy. Felnőttünk? Fel.”

Felnőttél bizony, és milyen jó ember lettél 🤡

Neked szr volt, másnak is legyen az?

“Az nem úgy van hogy bárki bárhova csak úgy bemegy.”

Nem bárkiről van szó meg bárhova, hanem egy EP képviselő előre bejelentkezve vitt adományokat.

dec. 23. 09:25
 14/16 anonim válasza:
100%

Szerintem pedig pont az a lényeg, hogy haladjunk, volt, ami volt 1970-80 között, de már 2024 van,nem kellene fejlődni?

Sajnos a Magyarország előre megy, nem hátra szlogen nem igaz, ugyanott toporgunk, és valaki meg még bizonygatja is, hogy jaj de jó, sikerült felnőni.Sajnos ez az egy helyben toporgás mindenre igaz, oktatás, egészségügy, közlekedés...Az,aki 1980-ban már felnőtt volt, miért nem kérdezi meg magától, hogy vajon ez így jó? Tényleg előre megyünk vagy csak ki van plakátolva, de valójában semmi sem fejlődik?????

dec. 23. 09:49
 15/16 everlight ***** válasza:

12.Én is jártam iskolába.Nem volt a menza kaja egy csúcs minőség de volt íze,és olcsó volt.

Persze még aki odamegy az szégyelje magát,nem érdekel engem Magyar Péter,nem rá szavazok,de az hogy a gyerekek moslékot kapjanak az iskolába azt felháborító,és nincs ingyen,be vinni meg nem lehet már a legtöbb iskolába ételt,

dec. 23. 23:59
 16/16 anonim ***** válasza:

13 .. nem értem miért írod le többször is hogy “ Neked szr volt, másnak is legyen az?“

Nekem egyáltalán nem volt szar.

dec. 24. 07:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!