Manapság hogy kell viszonyulni a Turul madárhoz? Náci jelkép? Szégyellni kellene?
Figyelt kérdés
tegnap 19:08
1/5 anonim válasza:
Mitől lenne náci jelkép? :D
Magyar jelkép, de nem "kell" valahogyan viszonyulni hozzá. Ha szereted szereted, ha nem, akkor nem, ne hiszem hogy van egy elvárt viselkedésforma nemzeti jelképeink iránt. Én pl a Himnuszt nem szeretem, a turult meg igen.
2/5 anonim válasza:
Az antifák szerint annak a lánynak a tarsolylemeze is "náci jelkép" volt, akit félholtra vertek. Bocs, de nem tudom már komolyan venni ezt a kategóriát.
3/5 Gál Gábor 2024 válasza:
Volt olyan időszak, amikor az volt, ezért óvatosan kell bánni vele. A hegyvidéki turul esete ugye például nagyon szerencsétlenül jött ki.
4/5 anonim válasza:
Nem. A turul az magyar jelkép. Soha sehol nem volt náci jelkép.
Az ominózus helyen sem a turul volt a jelkép, hanem a szobor története a probléma.
5/5 anonim válasza:
Nekünk előbb volt turulunk mint a németeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!