Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Más is csalódott a Fideszben,...

Más is csalódott a Fideszben, amiért Gyurcsányt választottak a magyar érdekek helyett?

Figyelt kérdés
Illetve a DK-sok véleménye is érdekel, ti mit szóltok, hogy a Fidesz védelme alatt álltok, az anyapártotok pedig már nyíltan kiáll mellettetek?

tegnap 16:48
 1/7 anonim ***** válasza:
38%

Én nem vagyok egyik se, de nem tudom mire gondolsz.

https://www.youtube.com/watch?v=h-bWohlCsjg

tegnap 16:51
 2/7 SzocdemOliver ***** válasza:
56%

"Illetve a DK-sok véleménye is érdekel, ti mit szóltok, hogy a Fidesz védelme alatt álltok, az anyapártotok pedig már nyíltan kiáll mellettetek?"

Milyen védelem alatt áll a DK? Te normális vagy? Kövér elvtárs felháborító büntetést szabott ki a Demokratikus Koalíció elnökére novemberben, még a Gyurcsánnyal szemben kritikus ellenzéki híroldalak is felháborodtak rajta.

"Kövér László több mint 14 millió forintos bírságot szabott ki Gyurcsány Ferencre azt követően, hogy az őszi ülésszak első napján árulónak nevezte a kormányt és Orbán Viktort.

A fideszes házelnök ülésvezető elnökként a kormánnyal és az Országgyűlés által megválasztott miniszterelnökkel szemben használt kifejezései miatt a képviselőt előbb rendreutasította, megvonta tőle a szót, mondván, nem engedhet meg magának mindent, „Magyarország kormányát nem hazaárulózhatja le” A DK elnöke később ezt vitatta, szerinte ezt csak a házelnök tiltja, de Kövér Lászlónak „elment az esze”, hiszen az egyik parlamenti főszabály, hogy szabadon lehet beszélni, aminek a kereteit nem feszítik szét az olyan vélemények, hogy Orbán Viktor elárulja a nemzeti érdek képviseletét."

[link]

tegnap 16:53
 3/7 A kérdező kommentje:
#1: Egyelőre még megy a színjáték a magszavazóknak, idő kell, míg összekovácsolják a két tábort. A változás fokozatosan történik.
tegnap 16:54
 4/7 anonim ***** válasza:
38%
#3 Nem az a lényeg, hanem hogy miből szűrted ezt le?
tegnap 16:56
 5/7 A kérdező kommentje:

#4: A Fidesz kommunikációjából és ahogy próbálják felemelni Gyurcsányt. Menczer Tamás egyértelművé tette a Fidesz álláspontját: inkább a Demokrtikus Koalíciót ajánlják a Tisza helyett.

Itt az oldalon is megjelentek már azok a fideszes hangok, akik értetlenkednek, hogy az emerek miért nem inkább Gyurcsányra szavaznak. Ez még csak a folyamat kezdete.

tegnap 17:00
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
Imádom Magyar Petit, ilyen műsort senki más sem tudott volna összehozni :DD Magyar Péter annyira jelentéktelen kis senki a fidesz szerint, hogy a fidesz már önként összegyurcsányozódik miatta :DD Ez valami fenomenális :DDD
tegnap 17:00
 7/7 A kérdező kommentje:
#6: Ezen amúgy én is meglepődtem. Elég nagy lehet a baj, ha saját maguk összegyurcsányozása a legújabb ötletük. Ütős mindenesetre, ezzel tudják uralni a napirendet, azt el kell ismerni :D
tegnap 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!