Prémium cikk, de eléggé beszédes a címe. Mi mikor kritizáltuk a lengyeleket az amerikai bérencségük miatt? Csesztettük is őket bármikor? Ellenben ők állandóan. Meg mi az, hogy választotta?? Talán kell választanunk, van bármiféle kötelességünk a lengyelek felé? Ebből az egész címből az érződik ki, hogy a magyarok valamiféle alacsonyabb rendű nép, akiknek választaniuk kell, nem élhetnek úgy, ahogyan akarnak. Egyetértetek azzal, amit írtam?
2024. aug. 3. 15:13
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
9 szavazat
1/9 anonim válasza:
A szavazás az "Elmagyarázná valaki?" kérdésre vonatkozik?
2024. aug. 3. 15:22
2/9 anonim válasza:
Az un. lengyel-magyar barátságot politikai szükségszerűségek formálták, történelmi kontextusokban értendő, nem az egyes emberek szintjén.
2024. aug. 3. 15:28
3/9 A kérdező kommentje:
1.: Szándékosan értetlenkedsz, vagy komolyan nem érted?
A többiektől kérdezném, hogy én írtam érthetetlenül, vagy vele van a baj?
2024. aug. 3. 15:30
4/9 anonim válasza:
"Mi mikor kritizáltuk a lengyeleket az amerikai bérencségük miatt?"
Ők is becsicskulnak Trumpnak?
2024. aug. 3. 15:54
5/9 anonim válasza:
#3 CIA ügynökök garàzdàlkodtak szabadon a lengyel külügy szerverein ès a lengyel külügyminiszter nem tett semmit?
Hàt ez tènyleg fölháborító! Ilyen nálunk sosem történhetne meg!
2024. aug. 3. 16:01
6/9 anonim válasza:
#5 Huh, már majdnem azt hittem, hogy lengyel közpénzből pénzelik az amerikai jelölt kampányát, hogy az cserébe néha jópofiskodjon kicsit a török elnökkel.
2024. aug. 3. 16:09
7/9 anonim válasza:
Igen, az oroszokat választottuk európa és a lengyelek helyett. Neked most tűnt fel ott falu végén?
2024. aug. 3. 17:15
8/9 A kérdező kommentje:
7.: Neked meg az tűnne már fel, hogy szuverén ország vagyunk, és nincs olyan, hogy választanunk kell bárki vagy bármi között. Azzal beszélünk, tárgyalunk, akivel akarunk, akinek meg nem tetszik, az menjen el a jó édes...-ba. Ti libsik miért hiszitek azt, hogy feltétel nélkül mindig mindenkit ki kell szolgálnunk?
2024. aug. 3. 17:22
9/9 anonim válasza:
a hvg egy kormánykritikus sajtó, ott kormánykritikát olvashatsz nem pedig értelmes leírásokat, elemzéseket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!