Fideszesek, miért vagytok ti fideszesek, ha a Fidesz nagyon rossz?
Ezt bármelyik MH-s megmondta volna 15 éve, hogy a fidesz jobboldalisága teljesen kamu, egy szó sem igaz belőle. Egy jobbos alkotmányt nem egy gangbanges meleg izraelita írja, jobbosok nem adósítanak el, lopnak ipari mértékben, nem likud, lungodrom a szövetségesük, nem kisebbségi liberális sorosista pártként kezdik, nem hazudnak, mikor mozog a szájuk, stb.
Kb. 150 milliárd veszteség után belátták, hogy ne harcoljanak az EU-val migránsügyben... Infláció, eladósítás, folyamatos hazudozás, kamu, inkompetencia, propaganda... magánvállalkozasok lenyúlása, maffiaszerű működés, "maga mátematikus" értelmi szintű stróman, túlárazások, filippínó bevándorlók, MP balosozása... múltkor egy olyan videót vágott össze a közszolgálati médium, hogy Menczer megállította Magyart, Magyar ellökte, teljesen kivágták Menczer 20 perces agresszív, primitív provokációját. Az életszínvonal már a legrosszabbak között van.
A fidesz helyett ott az MH, az igazi jobbos, antikorrupt MP Tiszája és mások.
Nem azért vagyok fideszes, mert azt szeretem bennük, ami rossz, hanem annak ellenére vagyok fideszes, hogy egy rakás dolguk rossz. Szerintem ez egy nagyon kevés gondolkodással megérthető. Mégis: szinte nem találkoztam még olyan ellenzékivel, aki ezt el bírta volna fogadni. (Félre ne érts, kérdező: én ezzel vígan együtt tudok élni. :D)
A Mi Hazánk egyébként több ponton szimpatikus részemre, amikor az ellenzékkel van bajom, nem őket értem alatta.
Exjobbikos vagyok, de a Mihazánkra sohasem tudnék szavazni
Ugyanúgy eladta magát a fidesznek, mint a jobbik a Gyurcsányéknak, hatalmas csalódás volt nekem ami lett abból a pártból Vona után
Jelenleg a palettán két alternatíva is létezik a kormányváltásra: az egyik a tisza párt, a másik a MKKP. Utóbbi esélytelen ugyan, de legalább létező és vállalható párt
Előbbit fogom támogatni hogy végre jobboldali kormányváltás történjen. Csak remélni tudom hogy a tisza jobboldali lesz, és hát ugye "a remény élteti a felkelést"
Az mkkp libsi viccpárt, komolytalanok, most épp a turul kommunista szobrokhoz vitelével foglalkozik az elnök, amint hatalomhoz jutott.
A fidesz csinál jó dolgokat, de csakis azért, hogy minél többen szavazzanak rá. Vannak pénzügyileg jó intézkedések, de ezeket más is megtenné, éd valahogy megoldják más országok is. Ha 1 millió muszlim migránssal nyerne választást, akkor azokat hozná be. Ezek populista dolgok, osztogatások, szájkarate. Pl az EUs szájkarate miatt elvesztettünk ezermilliárdokat, az erasmus programot, 150 milliárd büntetés volt stb. Az osztogatások miatt rekordinfláció volt, a forint alig ér valamit, nem vezették be 15 év alatt az eurót, ami telhes stabilitast adna, és messze a bevezetése. Amúgy a költségvetést nem ők, hanem mi fizetjük. Ők annyit tesznek hogy egyik zsebből a másikba teszik a pénzt, osztogatnak itt, megszorítanak, elinflálnak ott. A hazafias retorika is csakis a szacazatokért van, hisz egy hazafias párt a tizedét sem lopná el, és lenne gazdaságpolitikája, nem a párt lenne az első, stb. Egy nemzeti párt rászólna a románokra egy durva temetőgyalazáskor, ukránokra, szlovákokra nyelvtörvénykor, magyarok, ruszinok megöletésekor a fronton.
Republic:
Mikimanó, Mikimanó!
Lehet, hogy nem is vagy, Mikimanó?
Ennyit jutott eszembe erről a kérdésről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!