Magyar Péter miniszterelnöki beiktatása munkaszüneti nap és nemzeti ünnep lesz?
Figyelt kérdés
dec. 20. 20:24
11/14 anonim válasza:
Hát nálunk EU-s szinten elég kevés munkaszüneti nap van, de én inkább dec 24-ét vagy dec 31-et tenném azzá. Vagy a választások másnapját.
12/14 anonim válasza:
Diktatúrákban a vezető saját magával kapcsolatos eseményeket nyilvánít ünneppé. Ha esetleg M.P. nyeri a választást és nemzeti ünneppé nyilvánítja, akkor nagy bajban leszünk.
13/14 anonim válasza:
Nagyon ki kell forgatni M.P. szavait ahhoz, hogy valaki ilyet kérdezzen, vagy válaszoljon, mint #12.
"Kedves" Ellenzékiek! Nem kell sértegetni, megalázni a választókat. Az is hoz szavazatokat.
14/14 anonim válasza:
13-as!
Hogy érted ezt, hogy M.P. szavait ki kell forgatni? Én a kérdezőnek válaszoltam, nem tudom mit mondott M.P. ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!