Magyar Péter azt állítja, visszavinné az élelmiszerárakat a 2020 előtti szintre. Sikerülhet neki? Ő meg tudja csinálni azt, amit a Fidesz elkúXrt?
2020 január elseje óta Németországban 23%-os élelmiszerinfláció volt, eurózona 21%-os, Magyarországon 50%-os.
Szóval azért nyugaton se voltak annyira stabilak az árak.
Szemét fideszes NER lovag...utálom az összes NER-es, orbán rezsimista figurát, nem érdekel, hogy az idősebb avgy az újabb generációhoz tartozik-e....
Kedves MP, amíg éveken át vezérigazgatói, igazgatói, igazgatósági tagi, bizottsági tagi, csoportvezetői beosztásokban voltál, addig jó volt a pénz és a kapcsolatok? Most hirtelen generációváltást akarsz a NER-ben?
A kordában tartás kicsit sem ugyanaz, mint visszavinni 4 (lassan 5) évvel ezelőtti szintre...
A gazdaság nem úgy működik, hogy jön valaki, és pikk-pakk helyreteszi a dolgokat. A gazdaság állapota legnagyobbrészt az ország teljesítőképességétől függ, amit kis mértékben lehet növelni ugyan, de ahhoz évek, évtizedek kellenek. Függ persze mástól is, pl. az adórendszertől és a bel-és külpolitikától, ezeken lehet változtatni, de csodát művelni nem lehet. Márpedig ha valaki azt állítja, hogy 4 évvel ezelőtti szintre viszi vissza az árakat, az minimum egy csoda lenne.
Egyébként hol mondott ilyet MP? Én erről nem hallottam.
Tényleg ezt mondta?
Mert akkor hülyébb, mint gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!