Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Igazak lehetnek a Kolosi...

Igazak lehetnek a Kolosi Péter ellen felhozott vádak, vagy jó eséllyel ez is csak lejáratókampány?

Figyelt kérdés
Kolosi Péter neve is felmerült a pedofil sztoriban, és súlyos dolgok hangoztak el róla. Tud, hallott ezekről valaki valamit, vagy őt is csak ki akarhatja csinálni a kormány, esetleg a régi haragosai?

dec. 20. 19:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem van alapja, mert ha nem lenne akkor sokba kerülne a rágalmazás.

Csak mint mondják még sokan védik egymást és nehéz a végére járni.

dec. 20. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
16%
Kérdező, csaxólok, hogy január elsejétől ezért a kérdésért akár elő is vehetnek téged, ugyanis már ezzel a kérdéssel is rágalmazod úgy hogy semmilyen forrást sem adtál
dec. 20. 22:11
 3/11 A kérdező kommentje:
Hülyeségeket ne beszéljünk már. Kérdés, nem állítás.
dec. 20. 22:36
 4/11 anonim ***** válasza:
87%

↑ 2! (2024. dec. 20. 22:11)

– 2025. január 1-én hatályba lépő jogszabály alapján a kérdezőt nem vehetik elő 2024. december 20-án megjelent online írásáért.

– Azt, hogy a kérdés rágalmazást tartalmaz, csak jogerős bírósági döntés állapíthatja meg. Nagyon nem gondolom úgy, mint te, de mindegy is, mert 2025. január 1-én semmi sem változik a rágalmazás törvényi tényállásával, megítélésével, ítélkezési gyakorlatával kapcsolatban.

– Gondolom, hogy az internetes agresszió visszaszorításáról szóló, 2025. január 1-én életbelépő jogszabályi rendelkezésre gondoltál. A Magyar Közlöny 2024. évi 131. számában jelent meg:

„3. A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény módosítása

5. § A Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény a 332. §-t követően a következő alcímmel egészül ki:

„Internetes agresszió

332/A. § (1) Aki nagy nyilvánosság előtt elektronikus hírközlő hálózat útján olyan kifejezést, ábrázolást vagy kép- és hangfelvételt használ vagy tesz közzé, amely beazonosítható személlyel vagy személyekkel szembeni erőszakos

a) halált okozó, vagy

b) különös kegyetlenséggel elkövetett

büntetendő cselekményre irányuló szándékot vagy kívánságot fejez ki, ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt egy évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

(2) Nem büntethető az (1) bekezdésben meghatározott bűncselekmény miatt, aki azt ismeretterjesztő, oktatási, tudományos, művészeti célból vagy a történelem, illetve a jelenkor eseményeiről szóló tájékoztatás céljából követi el, feltéve, hogy a cselekmény félelemkeltésre nem alkalmas.”

Hol van az (1) bekezdésnek megfelelő tényállás a kérdésben? Ha lenne, akkor is a jogszabály hatályba lépése előtt lenne.

dec. 21. 00:25
 5/11 anonim ***** válasza:
21%

Milyen vádak?

Ki hozta fel?

na látod kérdező máris egy rágalmazás perben lehet részed!

ja és igazad van január egyig se kell várnod

szerintem jobban jársz ha törölteted a kérdést vagy bemásolod hogy mire alapozod

dec. 21. 00:33
 6/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindkettőtöknek végülis. De mindenesetre itt a videó, ami a kérdést inspirálta. Mindenki látja? Te is Kolosi?

[link]

dec. 21. 00:37
 7/11 A kérdező kommentje:

5

Már bemásoltam. Attól még hülyeség, amit írsz.

dec. 21. 00:38
 8/11 anonim ***** válasza:
29%

Nem hülyesség, ha van logikád, de úgy látom hogy neked nincs. itt egyetlen egy hülye van, az te vagy és saját érdekedben mondom hogy ne irkáld tovább a hülyeségeidet mert még jobban vágod maga alatt azt a bizonyos fát!

nem fogok végignézni miattad egy fél órás videót belenéztem nem tudom hol mondja ezt a reggalmazást amit te mondasz,de velem vitatkozhatsz meg elméletben nyerhetsz is de a bíróságon való vitatkozás nem annyira lenne nevetséges!

attól hogy valahol állítólag de ugye nem mondtad hogy hány percnél van a videóban állítólag elhangzik ez a vád attól még te terjeszted ezt a hülyeséget amire nincs bizonyíték!

attól hogy valahol állítólag, de ugye nem mondtad hogy hány percnél van a videóban!

állítólag elhangzik ez a vád attól még te terjeszted ezt a hülyeséget .amire nincs bizonyíték.

Tehát a pali helyében simán indítanák rád egy becsületsrrtést, es ragalmazást

dec. 21. 00:52
 9/11 anonim válasza:
42%

Nem zörög a haraszt ha a szél nem fújja

Nézni kellene egy kicsit tájékozódásképpen Ábrahám Róbert videóit!!!

dec. 21. 07:58
 10/11 A kérdező kommentje:

8

Itt csak te vagy az idióta. Bele kell tekergetni, amúgy már a címben is benne van a vád, te nem normális. Nem terjesztek semmit, mivel a videót nem én készítettem.

Mert egy vamzer féreg vagy. Megtehetnéd, aztán jól körbe is röhögnének.

dec. 21. 11:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!