Vajon hány a facebookon Magyar Péter akasztását, lincselését kívánó erőszakos fidesztálib fog börtönbe kerülni a Fidesz új törvénymódosításai alapján?

Kedves 10.-es!
Maradjunk annyiban,hogy mindkét oldalon vannak elvakultak,akik ugyanezt kívánják a másik félnek.
Nem kell ezt kihegyezni a fideszesekre,bőven van mit sepregetni a tiszások portáján is...

#7-nek:
A holokauszt történelmi tény, dokumentumokkal és tanúvallomásokkal alátámasztva! Ne keverd a fogalmakat! Aki az ellenkezőjét hazudja, azt p'csán is kell rúgni!
De ha én azt mondom, hogy dögöljön meg Orbán, vagyis a halálát kívánom, azért börtön járjon?
Vagy csak megint hoztak egy hangzatos, de betartásra csak akkor kerülő törvényt, ha az épp az érdekükben áll?

Szomorú,hogy a 21.-ik században megint nyírjuk egymást ebben a szerencsétlen országban.(1919,1945,és 1956 után újra)Élhetnénk békében,nyugalomban is,talán most lehetőségünk nyílt volna rá hogy erre berendezkedjünk ebben az utóbbi 30 évben.
Ott van pl.Izland.Nem zárják be a lakásaikat,és az autóikat sem.Nincs rá szükség.Irigylem az ilyen országokban élőket.Úgy is lehet élni.

"Lehet, hogy egy bizonyos profilról történt a beírás, de nem bizonyítható rá százszázalékosan, megdönthetetlenül, hogy tényleg az adott személy írta azt a kommentet"
Parkolásnál sem tudják ki parkolt, az autó tulaja kapja a csekket és kész. Itt is kaphatja a büntetést a fiók tulajdonosa, hiszen elméletben nem is szabadna megosztani a fiókját másokkal.

"hiszen elméletben nem is szabadna megosztani a fiókját másokkal."
Kint hagyod a telefonod az asztalon, hogy nincs rajta semmilyen feloldókulcs és máris bárki posztolhat bármit. Nem Te vagy érte a felelős.
A parkolás meg nem jó példa, mert annak a büntetésnek nincs köze a BTK-hoz és nem börtönbüntetést kapsz.
Jó példa erre a gyorshajtás. Ott nem kapsz büntetőpontot csak ha megállítanak, pont azért, mert nem bizonyítható, hogy Te vezettél.

"Nem Te vagy érte a felelős"
Hanem? A szomszéd? A te felelősséged, hogy a fiókodat illetéktelenek ne használják törvénysértő tevékenységekre, neked kell megbizonyosodni arról, hogy illetéktelenek nem férnek hozzá.

#15-nek:
Látom, nem szoktál facebook-ozni.
Ezen törvény alapján akár én egymagam, napi több száz feljelentést tudnék tenni. Mert ebbe nem csak a hozzászólások tartoznak bele, hanem a posztok, és a mémek is. Ráadásul sok olyan van még mint én, hogy több ezer, illetve tízezer fős ellenzéki csoport adminisztrátora. Csak a csoportom segítségével meg lenne az a több száz fő, és akkor még nem nézelődtem más csoportokban.

12.
Igen. De ugyanez igaz Gyurcsányra vagy bárkire. Elég már abból hogy emberek halálát kívánják sokan, az anonimitás áldását kihasználva.
Sodifótumon pl. arra buzdítják(!!!) a címszereplőt, hogy ölje meg az anyját(¡!!) - ilyenekért már járhatna börtön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!