Magyar Péter megint nem engedték be 2 gyermekotthonba sem az ajándékokat átadni. Miért lehet ezt megcsinálni?
"Mielőtt politikai pályára lépett,nem zavarták a csenyétei állapotok vagy a gyermekotthonokban élő gyermekek sorsa?"
Mert téged őszintén szólva mit érdekeltek a gyermekotthonok állapota a pedofil botrány kirobbanása előtt? Bevallom engem sem érdekeltek, de csakmert nem volt aktív utánajárásom. Nem tudtam, hogy milyen állapotok uralkodtak. Mással töltöttem ki a napi 24 órámat, mert értelemszerűen más problémák is léteznek és léteztek, amikre a figyelmemet fordítottam.
Vagy mit akartok mondani ezekkel az álságos megjegyzésekkel (és akkor itt már többesszámban szólok azokhoz, akik még ezt a dumát veszik elő), hogyha az ember nem a kezdetektől fogva foglalkozott valami témával, akkor már inkább soha ne is kezdjen hozzá?
Bevallom még az sem érdekel, ha MP csak politikai haszonszerzésből csinálja ezt, így is jótékony politikai következményei vannak, mert a fidesz végre versenykényszerbe kerül és hoppá találtak is néhány plusz milliárdot a gyermekotthonoknak és hoppá hirtelen a fideszes politikusok is megtalálták rá az időt, hogy adományozzanak a gyermekotthonoknak és rendet tegyenek ott. Az adományozásban legyen a legkisebb probléma a versengés, maradjunk ennyiben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!