Magyar Péter összeáltt a Dk-val(Gyurcsánnyal)?
Figyelt kérdés
ma 13:01
1/23 anonim válasza:
Igen, most hívtak, együtt kávéztak, 2cukorral itták
2/23 anonim válasza:
Milyen vicces, hogy a DK mellé oda kellett írd a Gyurcsányt. Hisz a legtöbb Fidesz-szektás valószínűleg életében nem hallott még a DK-ról, csak a Feriről, aki amúgy a Menczer szerint olyan, mint Teréz anya(!).
3/23 anonim válasza:
Eddig a fideszre szavaztam, de ha tényleg összeálltak akkor a Tiszára fogok ezentúl.
4/23 anonim válasza:
Magyar Péter a kis milliomos durcás új-fideszes....Mádl Ferenc ex köztársasági elnök keresztfia, Erőss Pál ex legfelsőbb bíró unokája, fidelitas tagként kitanult NER lovag, az Orbán rezsim kinevezte őt Volánbusz Zrt. igazgatósági tagnak, Diákhitel Központ vezérigazgatójának, MBH felügyelőbizottsági tagnak, testvére meggazdagodott, baráti vállalkozások előnybe kerültek, most meg hirtelen saját családját lehallgató, milliárdosok által alapított párt élére Radnai által kinevezett bábu...
5/23 anonim válasza:
Most voltam a Feri Minecraft szerverén, nem volt fent MP.
6/23 anonim válasza:
Gyerekek mi lesz itt XDDDDDD
NER 2.0 Tisza és a NER alapjait lefektető DK összeáll ?
7/23 anonim válasza:
Nehéz lenne mert a Fidesz már régen lepaktált a Dk-val.
9/23 anonim válasza:
Ez durva az új generációs fidesz és a Gyurcsány féle oldal összefog?
10/23 anonim válasza:
#4: Édes Istenem ne hagyj el... most már az alapján ítélünk meg valakit, hogy ki az apja meg a keresztapja? Mert tehet arról?
Meg ha jól értem, szerinted MP a Fidesznek is meg a Radnai Márknak is a bábja. MIVAN? Akkor a Fidesz = Radnai? Vagy fordítva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!