Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem szégyen,hogy Magyarországo...

Nem szégyen,hogy Magyarországon alig van Starbucks?

Figyelt kérdés

[link]

Az egy főre jutó Starbucksok száma jóval magasabb már Törökországban is.

Csehországban is majdnem dupla annyi van.

Ez elég gáz szerintem, mindent elmond.

dec. 20. 09:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
76%
Mi a túró az?
dec. 20. 11:01
 12/15 anonim ***** válasza:
89%

Középszerű kávét adnak aranyáron papírpohárban.

Ez inkább dicsőség, hogy nincs igény erre.

dec. 20. 11:05
 13/15 anonim ***** válasza:
78%

A Starbucks egy kalap szar.

Bár ez lenne a legnagyobb probléma az országban...

dec. 20. 12:56
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Én eddig akármelyik sarki cukrászdában jobb kávét/capuccinot ittam, majdnem fele annyiért, mint a Starbucks-ban.

Szóval szerintem nincs rá akkora igény.

dec. 20. 14:27
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
A Starbucks a kávézók McDonald’sa, én csak örülök hogy ez az igénytelen fostalicska nem virul úgy, ahogy máshol. Persze mindig van az a kommerszidióta réteg amelyik elhiszi hogy ezek a helyek mértékadóak a barista-kulináris élményekben, de ez legyen az ő bajuk. Már az, hogy papírpohárban adják a kávét, nálam leveri a lécet. Egyszer a corvinnál lévőbe bementem, megláttam mi van ott, azzal a lendülettel fordultam is ki. Az a legpofátlanabb az egészben, hogy ezek a cégek tetszelegnek a legjobban a "mentsük meg a Földet", meg a "legyünk fenntarthatóak" szerepkörben. Sajnos ragadós a példa, külföldön is egyre többször belefutok olyan helyi erőkbe, amelyek ezt a stílust majmolják.
dec. 20. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!