Magyarországon miért nem árulnak normális kávét?
Ha a minoseg a baj, ne mekibe menj hanem speciality kavezoba. Kaffa, freya, artzian stb
Ha a meret a baj, kerj nagyobbat. Vagy hosszukavet
"Mindenhol ahol kávézásra is van lehetőség (dohányboltban, kisboltokban)"
Ne ezeken a helyeken akarj válogatni meg minőségi kávét inni. Itt jellemzően csak be van vágva valami kávéautomata, ugyanolyan ami mondjuk egy iskolában vagy kórház várójában is megtalálható.
Menj egy kávézóba, cukrászdába, étterembe és ott kérhetsz normális kávét is. A dohányboltos kávé meg egy szükségmegoldás, ami olcsó és gyorsan kész van.
Vegyél akor két kavet es ontsd ossze
Aki hosszab akarja szurcsolgetni a kavet ah menjen kavezoba. Aki meg csak a koffeinert issza az lehajtja az eros mini espressot azt megy tovabb
"De mint mondtam a mennyiséggel van a baj. A McDonald's-ban kaptam 12 oz-sat (355 mL) a Starbucksban is volt, de ezeken kívül soha nem is tudtam sehol ekkora mennyiségben kérni."
Mert ezek kávézók vagy éttermek, ráadásul amerikaiak.
Amerikán kívül sehol sem dívik ezeknek a majdnem fél literes híg kávéknak a lögybölése. (De még egyszer mondom: kávézó, étterem, cukrászda: úgy csinálják, ahogy kéred.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!